από lebron15 » 11 Αύγ 2011, 05:16
Τα νευρα μου τσαταλια κανονικα, το μονο που καταφερα ειναι να σας γραφω απο τα windows τωρα. Δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις που προτεινεις φιλε στη δευτερη σελιδα χωρις αποτελεσμα, πιστευω οτι παιχτηκε μεγαλη μαμακια οταν εβαλα αυτη την εντολη που προτεινει ο φιλος στην πρωτη σελιδα,αυτην εδω ubuntu-bug xorg γιατι που εβγαλε ενα apport,κατι τετοιο. Το προβλημα ειναι το εξης,οταν μου βγαζει τον grub επιλεγω να μπω στο ubuntu,μου βγαζει το πανελ που φορτωνει με τις τελιτσες και καπου στη μεση μου πεταει μαυρη οθονη,παταω διαφορα κουμπια μηπως γινει κατι και τιποτα,μονο με το κοντρολ αλτ ντιλιτ ανταποκρινεται,μου βγαζει μια οθονη και αυτο που συγκρατω γιατι ειναι το μονο fail ειναι το εξης Automatic crash report generation - FAIL. Το πατησα στο google και τα παιδια λενε απο οτι καταλαβα οτι σχετιζεται με το apport.
Χρειαζομαι βοηθεια επιγοντως γιατι ουτε τα βαρια windows αντεχω και εχω αρχεια στο ubuntu πολυ σημαντικα που δεν πρεπει να χασω,εστω αν σωσω τα αρχεια και ξανα κανω την εγκατασταση απο την αρχη θα μαι ευχαριστημενος!
Γνώσεις Linux: Αρχάριος┃ Προγραμματισμός: Oχι┃Αγγλικά:Πολύ καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 11.04
Laptop
Προδιαγραφές ⇛ CPU:Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz│RAM 2 GB │ Lenovo G560AL
Κάρτες γραφικών: NVIDIA GeForce G 310M - 512MB
Δίκτυα: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft), Bluetooth
Netbook
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N450 1.6GHz. RAM 1 GB│SAMSUNG N145-JP01GR
Δίκτυα: Eνσωματωμένη κάρτα δικτύου Ethernet 10/100, 802.11 b/g/n,Express Card slot