foo_fighter έγραψε:οστοσο εξακολουθω να εχω μια απορια....τι λειτουργικο να βαλω????σκεφτομαι για windows xp professional 64bit.....εσεις τι λετε????
αν βαλω και λινουξ και windows(μονο για παιχνιδια τα windows γιατι θα παει χαμενο το μηχανημα αν δεν παιζω παιχνιδια) θα κολαει με την παροδο του χρονου επειδη θα εχω δυο λειτουργικα???????????
pleaze help meeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και υπάρχουν αρκετά αξιόλογα παιχνίδια στο linux, εάν θέλεις να παίζεις εμπορικά παιχνίδια (όπως εγώ το PES

) η καλύτερη λύση είναι τα vista καθώς τα xp πλέον δεν υποστηρίζονται επίσημα από τη m$... Ήδη μερικά παιχνίδια (αν και λίγα) απαιτούν vista για να παίξουν... Επίσης θα πρέπει να το δεις μακροπρόθεσμα: Με τα vista θα είσαι εντάξει (ως προς το commercial gaming πάντα, μη παρεξηγηθώ) για τα επόμενα 2-3 χρόνια (μέχρι να βγουν τα windows 7 + έναν χρόνο αναμονή για να βγει το SP1

) ενώ αυτό δεν μπορεί να στο πει κανείς με σιγουριά για τα xp. Δεν λέει να ξανακάνεις νέα εγκατάσταση σε μερικούς μήνες ή έναν χρόνο από xp σε vista... Βάλτα απευθείας τώρα.
Ως προς το dual boot σου αναφέρω κατηγορηματικά ότι δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα... Ρίξε μια ματιά στους οδηγούς του forum για το πως να κάνεις dual boot...