Σωστός ο Learner. Η AlienWare χαρακτηρίζεται για την ποιότητα κατασκευής της & σήμα κατατεθέν της είναι οι powerful υπολογιστές.
Από την άλλη σωστός & ο abramis! Αν μου περίσευε χρήμα, θα έφτιαχνα ένα super powerful desktop με δική του μίνι κλιματιστική μονάδα για ψύξη το οποίο οι θερμοκρασίες του δεν θα ξεπερνούσαν τους 40-45 βαθμούς C σε πλήρες φορτίο!

Βασικά αυτό για το μίνι κλιματιστικό είναι μία ιδέα που γυρνάει καιρό στο μυαλό μου...
Learner έγραψε:Η θερμοκρασία της κάρτας την στιγμή που παίζεις ναι , ανεβαίνει γύρω στους 70-80 βαθμούς. (τεσταρισμένο και από μένα στο δικό μου desktop με 6 ανεμιστήρες 80 - 120 mm).
Σε πέρασα, χαχα! Σε ένα παλιό desktop που είχα & πειραματιζόμουν πάνω του σχετικά με θερμοκρασίες, το μόνο που κατάφερα ήταν να έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά 5-6 βαθμούς το πολύ παίζοντας το θρυλικό (τότε) Grand Prix 4

, με 9 ανεμιστήρες συνολικά πάνω του (δεν χωρούσε το κουτί να βάλω & άλλους επιπλέον).

Βέβαια ήταν καλοκαίρι & με καύσωνα...
Το θέμα πάντως είναι ότι άλλη μία γνωστή εταιρία, κατασκευάστρια υπολογιστών, υποστηρίζει το ubuntu & αυτό είναι που μετράει στο φινάλε!