Ε, απο χτες, ο 6χρονος γιος μου σε μια στιγμή ενθουσιασμού και καθώς έπαιζε στον υπολογιστή του έχοντας δίπλα το βραδινό ποτήρι του με γάλα και μέλι... κατάφερε να το αδειάσει σχεδόν όλο στο λάπτοπ.
Το χειρότερο είναι ότι δεν μου το ειπε αμεσως για να μην του βαλω τις φωνές, αλλά πηρε μονος του μια πετσέτα και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τον πηρα χαμπάρι μονος μου οταν παρουσιαστηκε στο σαλόνι με μια πετσετα στο χέρι, και στην ερωτηση "γιατι κρατάς πετσέτα στα χέρια σου", η απάντηση ήταν "εεε... έτσι μου ηρθε να κρατησω μια πετσετα"...

Αν μου το ειχε πει αμεσως, θα ειχα βγαλει και τον υπολογιστη αμεσως απο το ρευμα και την μπαταρια.
Στο θέμα μας.
Βρηκα τον υπολογιστή ανοιχτό στο παιχνιδι που επαιζε, και κολλημενο εκει. Τα τρια λαμπακια caps lock, num lock και δισκου ηταν αναμμένα.
Τον εβγαλα αμέσως απο την μπριζα και την μπαταρια.
Τον αφησα να στεγνωσει ολο το βράδυ (μπουρδες), και σημερα το πρωι που τον εβαλα μπρος, πάει μεχρι grub menu, και μολις πατησω enter σε μια επιλογη, φορτωνει για λιγο και μετα μαυριζει η οθονη και παραμενουν ανοιχτα τα τρια λαμπακια που λεω.
Θελω να κανω μια προσπαθεια να τον ανοιξω και να τον καθαρίσω μπας και ξανα δουλέψει (αν δεν εχει καεί κάτι).

Τί υλικά να χρησιμοποιήσω για να μην κανω καμια ζημιά? Σκέτο νεράκι και καθαρό πανάκι? Βενζίνη? Οινόπνευμα?
Λίγη βοήθεια παιδιά γιατι εχει στεναχωρεθεί και ο ίδιος πολύ.