Καλά ούτε πως να ονομάσω το post ξέρω, ούτε και που ακριβώς να το ανεβάσω αφού δεν ξέρω αν φταίει ο κάρτα ή το compiz! Οπότε το γράφω στο laptop! Εν πάσει περιπτώση ας το μεταφέρουν οι διαχειριστές όπου νομίζουν!
Λοιπόν, όπως έχω ξαναγράψει πήρα πρόσφατα το laptop που γράφω παρακάτω στην υπογραφή μου. Το πρόβλημα δεν είχε εμφανιστεί ή δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι τώρα!
Έχω εγκαταστήσει το karmic από τότε που το πήρα (καλά έχω κάνει κάμποσες εγκαταστάσεις!!!!!) και σήμερα παρατήρησα καθώς έγραφα ένα post στο forum, ότι τα γράμματα σε όλη την οθόνη φαινόταν σαν να τα περνούσες με πινέλο από πάνω. Σε screenshot δε φαίνεται τίποτα! Δεν ξέρω και πως ακριβώς να το περιγράψω! Θόλωναν κάπως. Παρατήρησα ότι όταν απενεργοποιήσω το compiz, δεν το εμφανίζει. Όπως και στα Win δεν το εμφανίζει. Είναι πρόβλημα του Compiz? Της ΑΤΙ και του fglrx?Του extra repository για αναβαθμίσεις του xorg (μέσα από το ubuntu-tweak)?
Παρατήρησα ακόμη ότι με την απενεργοποίηση του compiz επιταχύνθηκε κατά πολύ η απόκριση του συστήματος.
Χθες δε, παρατήρησα ότι το laptop της αδερφής μου (Intel Pentium dual core @1,73 GHz~2GB 667RAM~Intel Graphics on board) ήταν ταχύτερο από το δικό μου όταν το compiz ήταν ενεργοποιημένο!
Έχει κανένας ιδέα γι' αυτό????