Δεν πειράζει, και το Shiretoko μια χαρά ονοματάκι είναι, και την δουλειά την κάνει, γρήγορα, και ασφαλώς!

ilpara έγραψε:Δες το AdBlock Plus ή noscript ή flashblock
PaPo έγραψε:To πρόβλημα κυρίως εμφανίζεται όταν έχω 3-4 καρτέλες ανοικτές και η μία εκ των οποίων έχει μπάνερ αρκετά...
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:
Τα banner, συνήθως είναι animated.gif...
Βλέπω ότι έχεις κάρτα nvidia στον ένα υπολογιστή, ρίξε μια ματιά
στους παρακάτω συνδέσμους.
(viewtopic.php?f=2&t=1142)
(viewtopic.php?f=37&t=4886&start=0)
Launchpad bug: #374642
έγραψε:
Επίσης, πήγαινε και στις προτιμήσεις του Firefox και κοίτα λίγο στην καρτέλα «Για προχωρημένους» τις επιλογές για αυτόματη και ομαλή κύλιση.
Καλό θα ήταν να μας έδινες και μερικές σελίδες που στο κάνει αυτό για παράδειγμα.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:
Τα banner, συνήθως είναι animated.gif...
Βλέπω ότι έχεις κάρτα nvidia στον ένα υπολογιστή, ρίξε μια ματιά
στους παρακάτω συνδέσμους.
(viewtopic.php?f=2&t=1142)
(viewtopic.php?f=37&t=4886&start=0)
Launchpad bug: #374642
έγραψε:
Επίσης, πήγαινε και στις προτιμήσεις του Firefox και κοίτα λίγο στην καρτέλα «Για προχωρημένους» τις επιλογές για αυτόματη και ομαλή κύλιση.
Καλό θα ήταν να μας έδινες και μερικές σελίδες που στο κάνει αυτό για παράδειγμα.
ftso έγραψε:Γενικά ο firefox σε windows πάει λίγο καλύτερα
Για παράδειγμα το scrolling σε μερικές σελίδες στο linux (κυρίως με nvidia κάρτα γραφικών) μπορεί να γονατίσει το σύστημα όσο δυνατό και να είναι.
Ποιος φταίει για αυτό...ακόμα το ψάχνουμε...
Κάνε μια δοκιμή με κάποιον άλλο browser (πχ konqueror) και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα...
PaPo έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμένα μου κολλάει ορισμένες φορές στην κύλιση των σελίδων προς τα κάτω. Ειδικά όταν οι σελίδες είναι "φορτωμένες" με πολλά μπάνερ... Θα μου πει κάποιος να τα κόψω, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά γιατί ορισμένα τα θέλω...
Ακόμα και απ' την 3 έκδοση είχα αυτά τα προβλήματα..
Και είναι και κάτι που θέλω να πω το οποίο ίσως ξινίσει κάποιους: Επειδή δοκίμασα να ανοίξω τις ίδιες σελίδες με firefox 3 απ' τα παράθυρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Η κύλιση ήταν ομαλότατη... Κάτι το οποίο με στεναχωρεί...