χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των developers των παραπάνω εφαρμογών και χωρίς να εξαιρέσω τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και μιας και είμαι γνώστης κάποιας γλώσσας προγραμματισμού και άρα γνωρίζω την δυσκολία δημιουργίας και ανάπτυξης ενός προγράμματος θα ήθελα να αναφέρω ένα σχόλιο που έκαναν στην σελίδα δημοσίευσης των αποτελεσμάτων.
bjorn έγραψε:omg.. is this the future of open source desktop apps...
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αυτό είναι το μέλλον των open source προγραμμάτων? Το καλύτερο πρόγραμμα του διαγωνισμού να είναι ένας απλός file manager της δεκαετίας του 1990, στην δεύτερη θέση ένα απλό εορτολόγιο και στην τρίτη θέση ένα προγραμματάκι- scriptακι που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τα notifications στο ubuntu? Είμαστε σοβαροί? Δηλαδή τα υπόλοιπα προγράμματα που πήραν χαμηλότερη βαθμολογία πόσο πιο απλά και πόσο χειρότερα είναι? Αυτό είναι το μέλλον των open source προγραμμάτων από μία ολόκληρη κοινότητα του ubuntu σε έναν διαγωνισμό της πιο δημοφιλής linux διανομής στον κόσμο? Που πήγαν τα μεγάλα project δηλαδή? Κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα όπως το ableton live, το autocad , archicad, το logic κλπ θα δούμε ποτέ? Η μόνο οι μεγάλες εταιρίες όπως είναι η mozilla πχ θα βγάζουν μεγάλα προγράμματα?
Και που λόγος για κανένα παιχνίδι δηλαδή....