ubuntu unity
ubuntu gnome 2,32
ubuntu gnome shell
xubuntu
kubuntu
οτι τραβάει η καρδιά σου

θα το δοκιμάσω σε live cd το xubuntu .. μου βαλες το μικροβιο τωρα

Συντονιστής: Geochr
stavrosLinux έγραψε:το Ubuntu 10.04 υποστηρίζεται μέχρι τον Απρίλιο του 2013, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω αν είμαι ευχαριστημένος ! (για το λαπτοπ).
ALdaperan έγραψε:απορώ τι το συζητάμε λοιπόν ακόμα , με τόσες επιλογές που υπάρχουν
ubuntu unity
ubuntu gnome 2,32
ubuntu gnome shell
xubuntu
kubuntu
οτι τραβάει η καρδιά σου![]()
θα το δοκιμάσω σε live cd το xubuntu .. μου βαλες το μικροβιο τωρα
Προσέξτε με τους πρόσθετοι οδηγοί,ίσως δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε.....
έγραψε:λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...
UnKnown96 έγραψε:Όλο το θέμα γίνετε, για να βρούμε μία καλή λύση με τις βλακίες του Unity και να μείνουμε στο Ubuntu, το να αλάξουμε διανομή λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...
nikosal έγραψε:έγραψε:λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...
Eντάξει παιδιά, φόρουμ είναι εδώ, ο καθένας γράφει αυτό που νομίζει, αλλά πια δεν μπορώ να διαβάζω για τα «προβλήματα που μου δημιούργησε» μια εταιρία, η οποία το μόνο που μου έχει προσφέρει (και μαζί της η φανταστική κοινότητα) είναι άριστο δωρεάν λειτουργικό σε 3 υπολογιστές... Θαρρείς και μου το χρώσταγαν κιόλας...
vagrale13 έγραψε:UnKnown96 έγραψε:Όλο το θέμα γίνετε, για να βρούμε μία καλή λύση με τις βλακίες του Unity και να μείνουμε στο Ubuntu, το να αλάξουμε διανομή λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...
Εδω κανεις λαθος.... σε ολες τις διανομες, σε μελλοντικες εκδοσεις, θα χρησιμοποιουν GNOME3 και οχι το GNOME classic
@nikosal
Δεν συμφωνω με αυτο που λες, γιατι μπορει να μη μας χρωσταγε κανεις τιποτα, αλλα και το Ubuntu ειναι αυτο που ειναι, επειδη ειμαστε και εμεις χρηστες του!
Αν χασει το ποσοστο χρηστων που δεν τους αρεσει το Unity, και αν κανεις μια αναζητηση σε διαφορα forum, και κυριως στο Αγγλικο forum http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1722261, θα δεις οτι ειναι τεραστιο το ποσοστο αυτο,
τοτε το Ubuntu θα γινει μια underground διανομη, με ελαχιστους χρηστες!
Για οποιον θελει, ανοιξα και μια ψηφοφορια εδω viewtopic.php?f=2&t=17880
UnKnown96 έγραψε:Μόνο Unity θα υπάρχει.
the_eye έγραψε:Κάνεις λάθος, ότι θες θα υπάρχει.