Συντονιστής: Geochr
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Βullgr στο viewtopic.php?f=2&t=3101#p30232έγραψε:Προστέθηκαν οδηγίες για το mod "Γρήγορη Απάντηση (Quick Reply)"...
Αν η εγκατάσταση του ubuntu έγινε μέσα από το live cd ή τα παράθυρα
modenas88 έγραψε:Καλησπέρα,
Έχω μια πρόταση σχετικά με τις Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux *ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*.
Προτείνω λοιπόν, στο "Υπόδειγμα προτεινόμενης υπογραφής" να συμπληρώσουμε το :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Αν η εγκατάσταση του ubuntu έγινε μέσα από το live cd ή τα παράθυρα
Απλά γράφοντας ένα "κανονική" και ένα "δοκιμαστική" ή κάτι αντίστοιχο.
Ίσως φανεί λίγο υπερβολικό, αλλά η κοινότητα μας "εξυπηρετεί" και πολλούς νέους χρήστες (όπως εγώ) και η παραπάνω ερώτηση δεν θεωρείται αυτονόητη.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε "πόσο" νέος είναι κάποιος χρήστης, ώστε να γνωρίζει τα δύο είδη των εγκαταστάσεων. Θεωρώντας βέβαια, περισσότερο αυτονόητο να έχει διαβάσει τις Οδηγίες.
Αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάζονται από τους χρήστες, είναι εξ' αιτίας της εγκατάστασης μέσα από τα παράθυρα και έτσι χάνεται χρόνος για επίλυση άλλων σημαντικότερων προβλημάτων.
Έχω επίσης παρατηρήσει πως αυτή η ερώτηση γίνεται συχνά, από του χρήστες που απαντάνε σε προβλήματα.
Άντε... και αν γίνει και αυτό, τα προβλήματα θα λύνονται πλέον σε χρόνο... ρεκόρ!![]()