Αποχώρηση / Αναζήτηση LoCo contact member

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Αποχώρηση / Αναζήτηση LoCo contact member

Δημοσίευσηαπό seadog » 23 Σεπ 2010, 11:32

Καλησπέρα,
Ανοίγω το thread για να δηλώσω την αποχώρησή μου από την θέση του επίσημου LoCo contact. Την θέση αυτή την πήρα πρωτοβουλιακά πριν 6 χρόνια, όταν έκανα τις πρώτες κινήσεις για την δημιουργία της ομάδας, την έγκρισή της από του ubuntu, την δημιουργία του site και της λίστας. Πλέον δεν είμαι καθημερινός χρήστης ubuntu (τα κουβαδάκια μου και σε άλλες παραλίες βλ. mint debian edition) οπότε δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατέχω την θέση, ούτε τις έσεις admin στις διάφορες ομάδες στο launchpad. Θα αφιερώσω τον χρόνο μου σε άλλα floss projects ;)

Το contact member έχει ως υποχρέωση να φροντίζει για όλες τις επικοινωνίες μεταξύ της ομάδας και του υπόλοιπου ubuntu community, όπως για παράδειγμα η αίτηση για δωρεάν CD, διάφορες αιτήσεις για το hosting, το domain, την λίστα ταχυδρομείο κτλ. Επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις θα πρέπει μια φορά τον χρόνο να βρίσκεται στο τοπικό συμβούλιο που θα επανακρίνεται η λειτουργία της ομάδας. Αναγκαία είναι η καλή γνώση της αγγλικής. Περισσότερα στη σελίδα LoCoTeamContact [1].

Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την θέση ας το δηλώσει στο thread. Εάν υπάρχουν περισσότερες της μίας υποψηφιότητες θα μπορούσαμε ίσως να έχουμε κάποιο είδος εκλογών / poll.

Όποιος εκλεγεί θα έχει φυσικά την υποστήριξή μου για τους πρώτους μήνες.

Ευχαριστώ όλους όσους δουλέψαμε μαζί αυτά τα χρόνια. It was fun ;)

Γιώργος

[1] https://wiki.ubuntu.com/LoCoTeamContact
Τελευταία επεξεργασία από seadog και 26 Σεπ 2010, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
seadog
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Αποχώρηση / Αναζήτηση LoCo contact member

Δημοσίευσηαπό monkgr » 23 Σεπ 2010, 11:43

Ναί, ἀλλὰ μὴ χαθοῦμε! Κι ἐγὼ σὲ LMDE στρέφομαι σιγὰ σιγά, ἀλλὰ δὲν ξεκολλάω ἀπὸ δῶ μέσα. :) :roll: :)
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 23 Σεπ 2010, 17:00

Γιώργο και εγώ σε slackware είμαι αλλά μην χαθούμε όπως λέει και ο monkgr ;)
Βασικά εγώ πιο πολύ πόσταρα για να σου πω ένα ευχαριστώ για την προσφορά σου...
Αυτά!

rizitis
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pkst » 23 Σεπ 2010, 17:32

Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα όσα ανέλαβες αυτά τα χρόνια.
Η θέση του loco contact απαιτεί αρκετό "χαμαλίκι" και ο εμπλεκόμενος πρέπει να έχει όρεξη και για γραφειοκρατικές διαδικασίες κατά την διάρκεια της παραμονής του. Please οποιος επιθυμεί να αναλάβει να λάβει τα παραπάνω υπόψιν.
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό seadog » 24 Σεπ 2010, 11:02

Ευχαριστώ όλους για καλά λόγια. Φυσικά και δεν θα χαθούμε, παραμένω μάχημος στην κοινότητα ubuntu όπως και γενικότερα στην ελληνική floss κοινότητα. Απλά από άλλες θέσεις ;)

Σωστή η παρατήρηση του pkst. Η θέση έχει γραφειοκρατεία, το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.
seadog
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 24 Σεπ 2010, 17:46

Ελλάδα είμαστε! Μας φοβίζει εμάς η γραφειοκρατία;
Ειδικά άμα έχεις ασχοληθεί λίγο με συστήματα διαχείρισης ποιότητας τύπου ISO ή ακόμα και ERP στην ελληνική υπο-μηχανογραφημένη πραγματικότητα το έχεις δαμάσει το θεριό!
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό Ubuntu 10.10 (32bit)
Η/Υ&Μοντέλο: Intel Core2 Duo 6400 @ 2.13GHz / 2GB / NVidia GF 7300 LE / Intel HDA VIA VT82xx / 23" LΕD, 1920x1080
Εκτυπωτής Canon Pixma MP510, Webcam Trust WB6250X
michael_k
punkTUX
punkTUX

IRC: michael_k
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό zissis » 25 Σεπ 2010, 11:14

Ήταν χαρά και τιμή μας, και προσωπικά ακόμα περισσότερο που συνεργαστήκαμε άψογα.
Ίσως αξιοκρατικά να μπορούσαμε να προτείνουμε κάποιον, κάποιους που βλέπουμε την γενικότερη προσφορά και συμμετοχή σε διάφορα projects. Το θέμα είναι ο \ οι προτεινόμενοι να θέλουν κιόλας :)
Oδηγίες προς NεοεισερχόμενουςΟδηγοίLive chat (IRC)
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ακόμα ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές ⇛│custom pc |
Άβαταρ μέλους
zissis
babeTUX
babeTUX

IRC: zissis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 27 Σεπ 2010, 13:49

Δεν ήμουν ποτέ καλός στις εισαγωγές επομένως απλά δηλώνω ότι ενδιαφέρομαι να αναλάβω τη θέση του LoCo contact Member που αφήνει ο Γιώργος.
Έχω τη θέληση να προσπαθήσω και να αφιερώσω όσο χρόνο διαθέττω και εδώ και καιρό τριγύριζε στο μυαλό μου η ιδέα ότι έπρεπε να γίνω και πιο ενεργός στην κοινότητα πέρα από τη συμμετοχή μου στις μεταφράσεις.
Με τα αγγλικά δεν έχω πρόβλημα, ούτε με τις προθεσμίες και τη γραφειοκρατία (να σας υποβάλλω εγκαίρως και θεωρημένα πρωτοκολλημένα και διπλοϋπογεγραμμένα τα πτυχία μου :-) ).
Πάμε στα μείον τώρα!
Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός στην κοινότητα απλά παρακολουθώ και συμμετέχω στις μεταφράσεις. Αυτό αφ' ενός μεν διότι δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού και των ενδότερων του λειτουργικού αφ' ετέρου γιατί δεν είχα ασχοληθεί με κάτι συγκεκριμένο και αυτή είναι μια ευκαιρία να εστιάσω την προσπάθεια.
Επίσης, η μόνιμη διαμονή μου είναι στην επαρχία και επομένως το κύριο μέρος των επαφών/εργασίας θα γίνεται αναγκαστικά με την ηλεκτρονική μου παρουσία η οποία διανθίζεται βέβαια με το περιστασιακό ταξίδι Αθήνα και πιο σπάνια Θεσαλλονίκη αλλά δεν φτάνει για να πω ότι θα έχω και φυσική παρουσία. Βέβαια από την άλλη η επαρχία μου εξασφαλίζει ικανοποιητικό ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαι με τις υποχρεώσεις της θέσης.
Αυτά, μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα ερωτήματα και εννοείται και τις αντιρρήσεις σας.

Υ/Γ προς αποφυγήν πάσας παρεξήγησης έχω ανταλλάξει 2-3 μηνύματα με το Γιώργο, ο οποίος πολύ ευγενικά με ενθάρρυνε και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει, πριν εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου.
Η/Υ&Μοντέλο: Intel Core2 Duo 6400 @ 2.13GHz / 2GB / NVidia GF 7300 LE / Intel HDA VIA VT82xx / 23" LΕD, 1920x1080
michael_k
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 27 Σεπ 2010, 20:17

michael_k ή όποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι τελικά αναλάβετε την θέση, να θυμάστε πάντα να ενημερώνετε την mail list για τα τεκταινόμενα γιατί δεν διαβάζουν όλοι το φόρουμ τακτικά :)
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 27 Σεπ 2010, 22:16

Σωστός!! Παράλειψή μου! Το διορθώνω αμέσως!
michael_k
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικά