Ανοίγω το thread για να δηλώσω την αποχώρησή μου από την θέση του επίσημου LoCo contact. Την θέση αυτή την πήρα πρωτοβουλιακά πριν 6 χρόνια, όταν έκανα τις πρώτες κινήσεις για την δημιουργία της ομάδας, την έγκρισή της από του ubuntu, την δημιουργία του site και της λίστας. Πλέον δεν είμαι καθημερινός χρήστης ubuntu (τα κουβαδάκια μου και σε άλλες παραλίες βλ. mint debian edition) οπότε δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατέχω την θέση, ούτε τις έσεις admin στις διάφορες ομάδες στο launchpad. Θα αφιερώσω τον χρόνο μου σε άλλα floss projects
Το contact member έχει ως υποχρέωση να φροντίζει για όλες τις επικοινωνίες μεταξύ της ομάδας και του υπόλοιπου ubuntu community, όπως για παράδειγμα η αίτηση για δωρεάν CD, διάφορες αιτήσεις για το hosting, το domain, την λίστα ταχυδρομείο κτλ. Επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις θα πρέπει μια φορά τον χρόνο να βρίσκεται στο τοπικό συμβούλιο που θα επανακρίνεται η λειτουργία της ομάδας. Αναγκαία είναι η καλή γνώση της αγγλικής. Περισσότερα στη σελίδα LoCoTeamContact [1].
Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την θέση ας το δηλώσει στο thread. Εάν υπάρχουν περισσότερες της μίας υποψηφιότητες θα μπορούσαμε ίσως να έχουμε κάποιο είδος εκλογών / poll.
Όποιος εκλεγεί θα έχει φυσικά την υποστήριξή μου για τους πρώτους μήνες.
Ευχαριστώ όλους όσους δουλέψαμε μαζί αυτά τα χρόνια. It was fun
Γιώργος
[1] https://wiki.ubuntu.com/LoCoTeamContact