ubuderix έγραψε:Εχοντας λαβει αφορμη απο την συναντηση που προκειται να γινει μηπως θα πρεπει να αρχιζει να ωριμαζει η ιδεα ευρεσης και δημιουργιας χωρου που θα μπορουμε να συναντιομαστε, να συζηταμε για τα προβληματα μας για νεες ιδεες,προωθησης της διανομης και οτι αλλο θα βοηθουσε εμας και αλληλους.
Σιγουρα ειναι κατι που θελει συζητηση αλλα δεν θα ηταν πιο ευκολο να οργανωθουμε ετσι?Τι θα λεγατε να το συζηταγαμε στην συναντηση η' και να το θεταμε
με ψηφοφορια απο εδω μεσα.
+ 1000
Το πόσο σημαντικό είναι να μιλήσεις με ανθρώπινη φωνή από κοντά και όχι από πληκτρολόγιο ... δεν το συζητάμε !
Να γελάμε, να πίνουμε καφέδες, να παραγγέλνουμε φαΐ, να φέρνουμε laptop, να λύνουμε προβλήματα, να κάνουμε μίνι μαθηματάκια, μίνι προτζεκτάκια,
γιορτούλες, να έρχονται φίλοι, νέοι χρήστες για γνωριμία, τα παιδιά μας και ότι άλλο είναι
ανθρώπινο και ωραίο !
bullgr έγραψε:Αυτό είναι καλύτερο να γίνει μέσω των τοπικών LUG που υπάρχουν στην πόλη του καθενός... Και εάν δεν υπάρχουν LUG, να τις δημιουργήσουμε!!!
Εδώ έχω ένα πρόβλημα φίλε μου ! Δεν θέλω να το πω. Ελπίζω να το φαντάζεσαι.
Θα προτιμούσα να μην είχαμε Δ.Σ. και τέτοια.
Όπως έχουμε αυτόν τον ηλεκτρονικό χώρο και γουτάρουμε και με κάποιον τρόπο .... αγαπιόμαστε, έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε και φυσικό χώρο.
Εσείς εκεί πάνω έχετε. Βέβαια εκεί δεν είστε ως ubuntu.gr αλλά όσο νάναι ... μπορείτε να βρεθείτε.
Για μας εδώ
χάμω 
θα πρότεινα κάτι που τόσο φυσικά μας έβγαινε εμένα και της εφηβικής μου παρέας.
Είχαμε μουσικό συγκροτηματάκι, και για τις πρόβες μας (και όχι μόνο) είχαμε νοικιάσει ένα δωματιάκι σε μια αυλή και το πληρώναμε με το χαρτζιλίκι μας.
Κράτησε όσο κράτησε. Είμασταν και παιδιά.
Ένα άλλο που είχαμε ήταν μία "λεσχη" (όπως την λέγαμε). Την είχαμε διαμορφώσει σαν μπαρ (είχε ωραία μπάρα ), είχαμε όλοι (σχεδόν) κλειδιά, ψυγείο με μπύρες και ζαμπόνια και τυριά για τοστ. Όταν θέλαμε κάτι το φτιάχναμε και το πληρώναμε μόνοι μας σε ένα ανοιχτό κουτί που υπήρχε. Μαζευόντουσαν τα λεφτά για το νοίκι.
Κάτι τέτοιο το προτείνω. Φτάνει να είμαστε ένας ικανός αριθμός ανθρώπων. Αν θες να πας για έναν καφέ το απόγευμα γιατί να μην έρθεις στο χώρο μας με τον ή την φίλη σου και να αφήσεις ένα ευρώ ; Θα είναι και κάποιοι άλλοι εκείνη την ώρα από μας ! Αν είμαστε και σταθεροί θα βάλουμε από ένα ποσό για να βγει το νοίκι. Δεν θα βρούμε κανένα μικρό ( γκαρσονιερίτσα ) με 2,5 άντε 3 κατοστάρικα ; Αν περνάμε καλά δεν θα το αγαπήσουμε έτσι ώστε να νιώθουμε και μια ευθύνη απέναντι σ' αυτό; Πόσο θα μας έρθει το μήνα ;
Κι ούτε ΔΣ και πρωτοδικεία ούτε τίποτα που να μας μπλέκει !