Διαφορά ανάμεσα σε auto-recovery & auto-save στο libreoffice

...office, φωτογραφία, CAD, spss, latex, κλπ

Συντονιστής: adem1

Διαφορά ανάμεσα σε auto-recovery & auto-save στο libreoffice

Δημοσίευσηαπό floral » 01 Νοέμ 2012, 15:10

Στο παρελθόν είχα πρόβλημα με το libreoffice, έχασα ό,τι δουλειά είχα κάνει επειδή δεν είχα ορίσει να γίνεται auto-save
Σήμερα ξαναέχασα δουλειά. Παρ' ό,τι είχα ρυθμίσει το auto-save, ο υπολογιστής δεν μπόρεσε να ανοίξει τα προγράμματα μετά από Αδρανοποίηση και ό,τι είχα γράψει στο libreoffice δεν υπάρχει πια

Βρήκα αυτό εδώ http://ask.libreoffice.org/question/3993/how-to-enable-autorecovery/ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα σε auto-recovery και auto-save
Έψαξα για το αρχείο μου στον φάκελο που αναφέρουν (στο .config) αλλά δεν είναι εκεί, πως γίνεται αφού δούλευα 2 μέρες πάνω σε αυτό?

Πρέπει να το παραδώσω αύριο και ήδη έχω αρχίσει να το ξαναγράφω :( με στεναχώρησε, νόμιζα ότι ό,τι έγραφα σωζόταν αυτόματα αλλά τελικά έπρεπε να προσέχω.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: κάτι λίγα ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ
1. (βασικός υπολογιστής) ⇛ dual boot Windows 7 + Ubuntu Trusty Tahr 14.04 - 64bit σε Toshiba laptop | Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium CPU B950 @ 2.10 GHz x 2 │ 15''
2. (παλιός που δεν προλαβαίνω να συγυρίσω) ⇛ dual boot Windows 7 + Ubuntu Lucid Lynx 10.04.1 - 64bit σε Toshiba laptop | Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium Dual-Core T4200│ Intel GMA 4500M │ 17'' 1440x900
Άβαταρ μέλους
floral
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: Διαφορά ανάμεσα σε auto-recovery & auto-save στο libreof

Δημοσίευσηαπό Reinach » 02 Νοέμ 2012, 00:42

floral έγραψε:Πρέπει να το παραδώσω αύριο και ήδη έχω αρχίσει να το ξαναγράφω :( με στεναχώρησε, νόμιζα ότι ό,τι έγραφα σωζόταν αυτόματα αλλά τελικά έπρεπε να προσέχω.

Δεν γνωρίζω να σου πω κάτι συγκεκριμένο για τη συμπεριφορά και τις ρυθμίσεις του auto-save, στο δικό μου λειτούργησε καλά όσες φορές χρειάστηκε να κάνει ανάκτηση μετά από αδρανοποίηση.

Αυτό που μπορώ να σου πω όμως ως σίγουρη λύση (και ανεξαρτήτως του auto-save που θα πρέπει να το κάνεις να λειτουργήσει σωστά) είναι να συνηθίσεις κατά τη διάρκεια της δακτυλογράφησης να πατάς με το αριστερό χέρι Ctrl+S αρκετά συχνά, αν είναι δυνατόν και στο τέλος κάθε γραμμής.... Με αυτό τον τρόπο δεν εξαρτάσαι απόλυτα από αυτοματισμούς που μπορεί και να μην λειτουργήσουν. Το αναφέρω γιατί την έχω πάθει και εγώ τη ζημιά παλιότερα...με οδυνηρό τρόπο :eh:
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 24.04 Noble Numbat 6.8.0-62-generic 64bit (el_GR.UTF-8, ubuntu:GNOME ubuntu)
3 Intel Core i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz ‖ RAM 19549 MiB ‖ LENOVO LNVNB161216 - LENOVO 81WE
4 Intel Iris Plus Graphics G1 (Ice Lake) [8086:8a56] {i915}
5 wlp0s20f3: Intel Ice Lake-LP PCH CNVi WiFi [8086:34f0] (rev 30)
Άβαταρ μέλους
Reinach
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες