Nsk έγραψε: περίμενα να τελειώσει η διεργασία του έργου για να είμαι 100% σίγουρος, αλλά πήρε κοντά 8ωρο![]()
Εγώ σε Athlon 4200x2 με 1 GB Ram έκανα ακριβώς μία ώρα. Σε windows κάνω το μισό ή και λιγότερο χρόνο.
Nsk έγραψε: περίμενα να τελειώσει η διεργασία του έργου για να είμαι 100% σίγουρος, αλλά πήρε κοντά 8ωρο![]()

Slideking έγραψε:Εγώ σε Athlon 4200x2 με 1 GB Ram έκανα ακριβώς μία ώρα. Σε windows κάνω το μισό ή και λιγότερο χρόνο.

Nsk έγραψε:Slideking έγραψε:Εγώ σε Athlon 4200x2 με 1 GB Ram έκανα ακριβώς μία ώρα. Σε windows κάνω το μισό ή και λιγότερο χρόνο.
8ώρες έκανε όταν έγραψα το Αlexaner και για το Bigger Stronger Faster περίπου μια ώρα, το θέμα μου είναι μου δημιουργεί ένα αρχείο iso το οποίο δεν ξέρω με ποια επιλογή του brasero να το γράψω για να παίζει δοκίμασα κάψιμο εικόνας τίποτα, μετά το αποσυμπίεσα και το έκανα εγγραφή video αλλά και πάλι τίποταΕσείς πως το καίτε;

Nsk έγραψε:Slideking έγραψε:Εγώ σε Athlon 4200x2 με 1 GB Ram έκανα ακριβώς μία ώρα. Σε windows κάνω το μισό ή και λιγότερο χρόνο.
8ώρες έκανε όταν έγραψα το Αlexaner και για το Bigger Stronger Faster περίπου μια ώρα, το θέμα μου είναι μου δημιουργεί ένα αρχείο iso το οποίο δεν ξέρω με ποια επιλογή του brasero να το γράψω για να παίζει δοκίμασα κάψιμο εικόνας τίποτα, μετά το αποσυμπίεσα και το έκανα εγγραφή video αλλά και πάλι τίποταΕσείς πως το καίτε;

kostaspd έγραψε:Στα αρχεία avi που έρχονται με ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι με ξεχωριστό αρχείο υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσει το μέγεθος της γραμματοσειράς με κάποια ρύθμιση από το DeVeDe πριν ξεκινήσει η μετατροπή του αρχείου AVI?
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |