goxim έγραψε:αφού πατήσω δεξί κλικ, εμφανίζεται μεν το μενού, αλλά είναι παγωμένο και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα...!
Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Το μπλε χρώμα είναι αυτό που πολύ με παίδεψε και θέλω να πιστεύω πως μάλλον........ λύθηκε. Τί φταίει δεν ξέρω. Είναι το ίδιο το 12.04, είναι η nvidia (δέχθηκε η ίδια κάποια προβλήματα) είναι ο flash ή είναι όλα μαζί; Δεν έχω τις γνώσεις για να ξέρω αλλά προσπαθώ όμως για την λύση. Παρατηρώ λοιπόν τα παρακάτω:
1) Μετά από καθαρή εγκατάσταση της 12.04 και ο firefox αλλά και ο chromium δουλεύουν απροβλημάτιστα.
2) Για να δουλέψει το winff όμως πρέπει να εγκατασταθούν κάποια επιπλέον πακέτα και τότε εμφανίζεται το μπλε χρώμα.
Αν βγάλω τον οδηγό της nvidia διορθώνεται το μπλε αλλά δεν δουλεύει το google earth. Έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση από την αρχή αλλά πάλι τα ίδια. Αφαίρεσα και ξανά ενεργοποίησα τον flash αλλά και τον οδηγό της nvidia πάλι πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα τον οδηγό από το osarena που έγραψα σε προηγούμενο ποστ και ενώ αρχικά ο firefox δούλευε κανονικά στη συνέχεια εμφανίστηκε πάλι το μπλε χρώμα.
3) Τώρα το σύστημα δουλεύει σωστά και ελπίζω όχι........... προσωρινά. Πέρασα τον τελευταίο οδηγό της nvidia 295.53. Απ τον firefox αφαίρεσα το πρόσθετο FlashVideoReplacer και πέρασα το flash-aid το οποίο έτρεξα βέβαια. Στον chromium πέρασα την επέκταση html5ify.
4) Έχω ενεργοποιημένη την λειτουργία σε HTML5 του youtube από εδώ
http://www.youtube.com/html5
Τελευταία επεξεργασία από
per και 04 Ιουν 2012, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά