Να το.
Apopas έγραψε:Μπορείς να τα βάλεις και στο background ώστε να μην είναι καθόλου μέσα στα πόδια σου και να τα φέρνεις μπορστά πατώντας απλά κάποιο πλήκτρο (F9 έχω εγώ). Δες τα δικά μου screenshot για να καταλάβεις τι εννοώ
giannis12a έγραψε:Άν σου πω , πως ποτέ μου δεν κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει αυτό?
Κλικ στο cashew (το εικονίδιο στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης) > Σμίκρυνση > Ρύθμιση Plasma > Χρήση ξεχωριστού πίνακα μικροεφαρμογών
ρυθμίσεις συστήματος του KDE (systemsettings) > διαχείριση συστήματος > καθολικές συντομεύσεις πληκτρολογίου > Χώρος εργασίας Plasma
Apopas έγραψε:
Τι να πω κι εγώ που επί 9 συναπτά έτη Gnomάκιας, είμαι εδώ και δυο μήνες πορωμένος KDEας!
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Apopas έγραψε:giannis12a έγραψε:Άν σου πω , πως ποτέ μου δεν κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει αυτό?
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Κλικ στο cashew (το εικονίδιο στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης) > Σμίκρυνση > Ρύθμιση Plasma > Χρήση ξεχωριστού πίνακα μικροεφαρμογών
Μετά, πατώντας ctrl και F12 έρχεται στο προσκήνιο ένας πίνακας όπου μπορείς να προσθέσεις πλασμοειδή όπως ακριβώς και στο Dekstop σου![]()
Επίσης, αν δεν σε βολεύει το ctrl+F12 μπορείς να πας
- Κώδικας: Επιλογή όλων
ρυθμίσεις συστήματος του KDE (systemsettings) > διαχείριση συστήματος > καθολικές συντομεύσεις πληκτρολογίου > Χώρος εργασίας Plasma
Εκεί βάλε όποια συντόμευση θέλεις στην Εμφάνιση πίνακα.
Το 'χουνε κρύψει καλά όμως ε;![]()
Στο KDE 4.4 το έχουνε κάνει πιο εύκολο να το ανακαλύψεις...
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |