Σας περιμένουμε όλους, άσχετους, νέους και παλιούς για καφέ, κουβέντα, γνωριμία, τούρτα, χαβαλέ...
Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους laptop, φωτογραφικές μηχανές, παρέα, γυναίκες-άντρες, παιδιά...άντε και την πεθερά.
Ημερομηνία: Κυριακή 26-04-2009
Ώρα: 11:30 το πρωί για όσο μας πάρει (4+ ώρες)
Χάρτης: κλικ
Οδός: Θεοτοκά 7 (Δεσπεραί γωνία) - περιοχή Χ.Α.Ν.Θ.
Parking: parking ΔΕΘ, είσοδος απο την οδό Αγγελάκη
Αστική Συγκοινωνία: Εγνατία στάση Καμάρα ή Συντριβάνι - Τσιμισκή στάση Χ.Α.Ν.Θ. - Μητροπόλεως -> Παραλιακή στάση Λευκός Πύργος
ΥΓ: Φαγητό γιοκ!
Edited by ftso
____________________________________________________________________________________________
Ανοίγω νέο θέμα για να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε γιατί ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβουμε...
Η επίσημη κυκλοφορία του Ubuntu 9.04 είναι Πέμπτη 23 Απριλίου, οπότε ιδανική ημερομηνία του release party είναι η Κυριακή 26 Απριλίου. Προτεινόμενη ώρα είναι η 11.00πμ (έως ότου μαζευτούμε θα έχει πάει 12.00).
Καλό είναι να αρχίσουν οι προτάσεις για το χώρο διεξαγωγής... Αυτό ας το αναλάβουν οι ντόπιοι Θεσσαλονικείς...

Επειδή την τελευταία φορά δεν ξέραμε ποιος είναι ποιος, ο g00fy έδωσε μια ωραία ιδέα να βγάλουμε καρτελάκια (ξέρετε, όπως αυτά που έχουν στα συνέδρια, με το μίνι μανταλάκι για να το κρεμάμε πάνω μας) που να γράφουν το πραγματικό μας όνομα και το nickname που χρησιμοποιούμε στην κοινότητα. Έτσι με μια ματιά θα ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας και σε ποιον μιλάμε.
Πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα... Μην κάνουμε σαν την προηγούμενη φορά που κάναμε κύκλο και φωνάζαμε τα nickname μας "Είμαι ο bullgr και είμαι καλά" και όποιος άκουσε, άκουσε...

Επειδή όμως θα είναι χρονοβόρο και προβληματικό να μαζεύω τα ονόματα των συμμετεχόντων (θα υπάρχουν σίγουρα παραλείψεις έτσι), θα ετοιμάσω εγώ τα καρτελάκια με την κατασκευή και όποιος θα έρχεται εκείνη τη στιγμή στον χώρο θα παίρνει ένα καρτελάκι και θα γράφει επιτόπου τα στοιχεία του... Έτσι πιστεύω είναι καλύτερα.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, πιστεύω πως 50 καρτελάκια φτάνουν... Δεν νομίζω να είμαστε παραπάνω. Τι λέτε;