Jaunty Release Party (9.04) - ΠΑΤΡΑ Κυ-3/5

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Jaunty Release Party (9.04) - ΠΑΤΡΑ Κυ-3/5

Δημοσίευσηαπό ktogias » 25 Απρ 2009, 20:52

Παιδιά, τι θα λέγατε να κανονίζαμε και στην Πάτρα ένα release party για την κυκλοφορία του 9.04; Όπως είδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν κανονίσει για αύριο Κυριακή (κρίμα που τελικά είμαι Πάτρα και δεν θα μπορέσω να πάω). Λόγω του ότι αυτό το release έπεσε μέσα σε βδομάδα διακοπών, όπου πολλοί - κυρίως φοιτητές - λείπουν από τις επαρχιακές πόλεις όπως η Πάτρα, δεν υπήρξε ενδιαφέρον να γίνει κάτι αυτές τις μέρες. Πως σας φαίνεται για την Πάτρα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή 3 Μαΐου; (Πάλι 3ημερο πέφτει, αλλά νομίζω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να μαζευτεί κόσμος).

Για το 8.10 το release party έγινε με το PatrasLUG στην καφετέρια "Σαθμός" που παρέχει και δωρεάν ελεύθερο WiFi, και περάσαμε πολύ ωραία. Για το τι κάναμε τότε μπορείτε να δείτε εδώ: http://groups.google.com/group/patras-l ... ease-party . Προτείνω λοιπόν κάτι παρόμοιο για αυτό το release. Θα στείλω σχετική ανακοίνωση και στη λίστα του PatrasLUG να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Όποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει εδώ ή/και στο αντίστοιχο νήμα που θα ανοίξω στη λίστα του PatrasLUG για να οργανωθούμε. Προτάσεις καλοδεχούμενες.
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

IRC: ktogias
Εκτύπωση

Re: (Πρόταση) Jaunty Release Party (9.04) - ΠΑΤΡΑ Κυ-3/5

Δημοσίευσηαπό dimosfire » 25 Απρ 2009, 23:59

Ωραια ιδεα για 3 /5/09 αν υπαρχουν κι αλλοι ενδιαφερομενοι ας postαρουν εδω.
ubuntu 9.10 (AMD64),Innovator desktop, motherboard MSI K8N NEO4-F,cpu AMD ATHLON64 3500+ 2.20GHz,ram 1GHz, καρτα γραφ.GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB,καρτα τηλεορ.κ radio FM PROLINK PIXELVIEW PLAYTV PRO/ΑΓΓΛΙΚΑ-ΚΑΛΑ/ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡ.-ΚΑΘΟΛΟΥ.
dimosfire
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό modenas88 » 26 Απρ 2009, 00:18

Πολύ καλή ιδέα! :idea:

Αν γίνει απόγευμα θα έρθω σίγουρα. Αν λέτε για πρωί 10-11 θα προσπαθήσω να έρθω, αφού εγώ τότε θα γυρίζω από το τριήμερο πσκ...
Παιδιά όποιοι είναι Πάτρα 3/5 να έρθουν αν μπορούν για να γνωριστούμε κιόλας :!:
:D
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο (Pascal>mysql>html>uml>C) ┃ Αγγλικά: Καλά
Διανομές ⇛ Ubuntu 12.04 64-bit [κανονική εγκατάσταση, ΌΧΙ wubi] +..
Προδιαγραφές ⇛ Pentium IV 64-bit!│ RAM 3GB │ GeForce 6200 TurboCache │ HD Audio │ TFT 19"
# < Τί είναι το Linux; >_&&_< Γιατί το Linux είναι καλύτερο? >_&&_< Κάτι δεν πάει καλά με τα Vista >
Αν είσαι αρχάριος στο Ubuntu, ακούμπησε το ποντίκι στην λέξη... drivers ;)
Άβαταρ μέλους
modenas88
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 26 Απρ 2009, 14:00

Μέσα κι εγώ για την Κυριακή 3 Μαϊου, μια χαρά θα είναι ο Σταθμός, ελπίζω να μας κάνει και καλό καιρό. :)
Πρέπει να κανονίσουμε την ώρα πάντως, ώστε να μπορεί ο καθένας να κανονίσει το πρόγραμμά του. πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά όσοι είναι στην Πάτρα!
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 27 Απρ 2009, 12:33

Ωραία... Βλέπω αρχίζουμε να μαζευόμαστε. Εξέφρασαν ενδιαφέρον και κάποια παιδιά από το PatrasLUG, οπότε το προχωράμε. Την περασμένη φορά ξεκινήσαμε στις 11:00-11:30 το πρωί. Προτείνω ίδια ώρα και τώρα. Κυριακή πρωί είναι ότι πρέπει για καφεδάκι. Μετά μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι. Γενικά την Κυριακή μπορώ σχεδόν όλη τη μέρα, οπότε μπορούμε να το κάνουμε και το απόγευμα, αν μπορούν τότε οι περισσότεροι. Έχω ανοίξει ένα ψήφισμα στο http://www.doodle.com/7qswk8gr8qx4eskx για την ώρα του Party. Κάντε ένα κόπο όσοι προτίθεστε να έρθετε, να σημειώσετε τις ώρες που προτιμάτε, ώστε να το κάνουμε τότε που μπορούν οι περισσότεροι.

Κατά τα άλλα, όποιος θέλει μπορεί να φέρει το netbook ή το laptop του (υπάρχει δωρεάν wifi internet). Θα φροντίσω να γράψω κάποια CD 9.04 για να μοιράσουμε. Όποιος θέλει ας φέρει και αυτός.
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 27 Απρ 2009, 14:45

Πολύ καλή η ιδέα του Doodle, το συμπλήρωσα κι εγώ..! :)
Θα φέρω κι εγώ το laptop μου, και μερικά CD 9.04!

Μία παρατήρηση μόνο, καλύτερα να γίνει νωρίς το Party, και όχι το απόγευμα, γιατί στις 3 Μαίου ειναι ο Τελικός της Ευρωλίγκας (αργά ο Μεγάλος, νωρίς ο μικρός) και πολλοί πιστεύω θα θέλουν να τον παρακολουθήσουν.. ;) (Μεταξύ αυτών, κι εγώ.. :) )
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Re: Jaunty Release Party (9.04) - ΠΑΤΡΑ Κυ-3/5

Δημοσίευσηαπό modenas88 » 27 Απρ 2009, 19:14

OK... ψήφισα κι εγώ στο Dooble...
Ψήφισα 5, 6, 7 επειδή νωρίτερα θα γυρίζω από ΠΣΚ ! :|

Πριν τις 4-5 δεν πιστεύω να έχω γυρίσει... αλλά όποτε τελικά το κανονίσετε/σουμε, ειλικρινά, κανένα πρόβλημα... ;) :)

Ας έρθουν κι άλλοι, που δεν θα έχουν "ψηφίσει". Αν βέβαια μπορούν...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο (Pascal>mysql>html>uml>C) ┃ Αγγλικά: Καλά
Διανομές ⇛ Ubuntu 12.04 64-bit [κανονική εγκατάσταση, ΌΧΙ wubi] +..
Προδιαγραφές ⇛ Pentium IV 64-bit!│ RAM 3GB │ GeForce 6200 TurboCache │ HD Audio │ TFT 19"
# < Τί είναι το Linux; >_&&_< Γιατί το Linux είναι καλύτερο? >_&&_< Κάτι δεν πάει καλά με τα Vista >
Αν είσαι αρχάριος στο Ubuntu, ακούμπησε το ποντίκι στην λέξη... drivers ;)
Άβαταρ μέλους
modenas88
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 28 Απρ 2009, 16:56

Έφτιαξα cd labels για τα cd που θα μοιράσουμε. Τα έχω ανεβάσει στο http://files.ubuntu-gr.org/artwork/CD_L ... ase_party/ . Όποιος γράψει cd για το party μπορεί αν θέλει να πάρει αυτοκόλλητες ετικέτες και να τις εκτυπώσει.
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 29 Απρ 2009, 22:36

Μέχρι στιγμής στο doodle έχουν δηλώσει 9 άτομα. Οι ώρες που μπορούμε οι πιο πολλοί είναι 11:00 πμ 12:00 μμ 5:00 μμ και 6:00 μμ με τον spiros / modenas88 να μην μπορεί 11:00 πμ και 12:00 μμ και τον dimosfire να μην μπορεί 5:00 μμ και 6:00 μμ. Ένας από τους δυο δυστυχώς θα μείνει δυσαρεστημένος. Καλό θα ήταν αύριο να οριστικοποιήσουμε την ώρα ώστε να σταλούν κάποιες ανακοινώσεις και εκτός του forum. Λοιπόν πρωί ή απόγευμα; Πρέπει να διαλέξουμε. Εγώ προτείνω και προτιμώ πρωί κατά τις 11, όπως είχε γίνει και το προηγούμενο release. α έχει και λιγότερο κόσμο στο Σταθμό. Φοβάμαι αν σκάσουμε μύτη 5-6 το απόγευμα θα γίνεται της τρελής και ίσως δυσκολευτούμε να κάτσουμε. Ο spiros αν έρθει νωρίς ίσως μας προλάβει. Πείτε και οι υπόλοιποι τις προτιμήσεις σας (πρωί ή απόγευμα) ώστε αύριο το απόγευμα να οριστικοποίησουμε την ώρα και να το ανακοινώσουμε πιο έξω.
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nord_Chaos » 30 Απρ 2009, 01:38

πολυ καλη ιδεα το release party μιας και μας δινεται η ευκαιρια να γνωριστουμε μεταξυ μας και να κουβεντιασουμε για το ubuntu...

σχετικα με την ωρα,και εγω προτιμω πρωΐ καλυτερα,γυρω στις 11...

by the way,που βρισκεται η καφετερια "Σταθμος"??..τυγχαχει να μην την εχω ακουστά..
Λειτουργικό:(dual boot) Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope 32bit / WinXP Pro SP3, Laptop:HP Compaq Presario A900, Επεξεργαστής:2x Intel Pentium Dual CPU T2390 1.86GHz, Motherboard: Hewlett-Packard 30ED, Μνήμη RAM:3GB, Κάρτα γραφικών:Mobile Intel 965 Express Chipset Family, Webcam:CNF7041 with integrated microphone...
Nord_Chaos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης