elefher έγραψε:το /home γιατι να ειναι ext3?
elefher έγραψε:το swap τι θα ειναι?
elefher έγραψε:ή μηπος γινεται αυτοματα οτι πρεπει?
elefher έγραψε:και εαν μπορεις διευκρινησε μου τι ακριβως ειναι ο grub (bootloader) γιατι ειμαι αρκετα αρχαριος οπως καταλαβενεις.
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:...
Προσοχή! Εφόσον έχεις ATI κάρτα δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις ή να ενεργοποιήσεις κανένα απολύτως driver, ακόμα και αν στο προτείνει το ubuntu.
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

logari81 έγραψε:Αυτό θα ίσχυε αν ειχες καρτα μεχρι X1950, εσύ έχεις την 2400 οποτε αν θες 3D θα πρεπει να εγκαταστησεις τους κλειστους οδηγους απο Συστημα--Διαχειρηση--Οδηγοι υλικού
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Epirotes έγραψε:https://help.ubuntu.com/community/RadeonDriver

elefher έγραψε:θα ηθελα μια βοηθεια ακομα θελω να βαλω το ubuntu στο δισκω με τα 250GB αλλα στο δισκο αυτο εχω αυτη τη στιγμη και καποια αρχεια που πιανουν 170GB.μπορω να βαλω σε αυτο το δισκω το ubuntu χωρις να κανω format ?δηλαδη να το κανω ενα partition ext3 και μετα να κανω αλλο ενα partition για το ubuntu και πως?