Χαιρετώ τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ.
Για να μην μακρηγορώ θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι κάτοχος ενός laptop Acer Aspire 5810T (Intel Core 2 Solo, SU3500) και εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ την έκδοση ubuntu του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ(10,04). Πρόσφατα τα έφτυσε ο σταθερός μου (που έβλεπα τηλεόραση) με αποτέλεσμα να βλέπω - ή καλύτερα να προσπαθώ να δω- από το laptop. (δεδομένου του Intel atom δεν υπάρχει αρκετή επεξεργαστική ισχύς και ΚΟΛΛΑΕΙ συνέχεια η εικόνα)
Γι' αυτό λοιπόν αν κάποιος έχει να μου προτείνει μια usb ψηφιακή ΚΑΙ αναλογική κάρτα τηλεόρασης που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ στο εμπόριο σε καλή τιμή και είναι συμβατή με Linux, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του.
*Υ.Γ. έχω ήδη μια Aver Media dvb-t hybrid E830 ΑΛΛΑ μου έχει σπάσει να νεύρα γιατί δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει.
**σας παρακαλώ μην μου 'πετάξετε' το λινκ με τις συμβατές κάρτες που έχει το σάιτ γιατί οι περισσότερες δεν κυκλοφορούν στο ΕΛΛΑΝΤΑ και οι υπόλοιπες δεν κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο.
***Την κάρτα την θέλω γιατί πιστεύω πως στο linux δεν θα χρειάζεται τόσο πολύ επεξεργαστική δύναμη για να δω απροβλημάτιστα τηλεόραση. ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ κάποιο μέλος πιστεύει ότι με το linux λόγο επεξεργαστή πάλι ΔΕΝ θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου παρακαλώ πολύ να μου το πει για να μην πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Γιάννης