Έχω δοκιμάσει να γυρίσω τον ήχο σε οτιδήποτε υπάρχει στο Properties.Στα περισσότερα βγάζει Error δεν υπάρχει αυτό μπλα=μπλα=μπλα μπλα, επίσης στο Pulse Audio βγάζει αυτό χρησιμοποιείτε από άλλο πρόγραμμα το Device δλδ. Σε ένα μόνο Alsa Driver κάνει Test, στο Intel Analog Alsa (κάτι). Αλλά και πάλι όταν πατάς ok, Κολάι εκεί και πρέπει να το κανίς Kill. Επίσης με οτιδήποτε πρόγραμμα ήχου και να προσπαθήσω να παίξω κάποιο ήχο, προγράμματα οπός : Amarok / VLC / Mplayer. Λέει άμα επιλέξω π.χ το Alsa Driver στο Amarok λέει: Audio output unavailable; the device is busy.
xine parameters:
Η αν βάλω auto λέει το xine parameters δεν βρίσκει το driver του ήχου.
Από τι κατάλαβα εγώ από την λίγη γνώση που χω πανό στο ubuntu Linux.
Το πρόβλημα δεν είναι στο αν θα δη το Alsa η το Ubuntu την κάρτα ήχου για να παίξει ο ήχος.
Την κάρτα ήχου εγώ πιστεύω ότι την βλέπει, είτε την βλέπει με λάθος όνομα είτε με σωστό το πρόβλημα είναι άλλο, το πρόβλημα είναι θέμα hardware ασυμβατότητας ubuntu με το συγκεκριμένο Laptop HP η με τα συγκεκριμένα Laptop HP που χουν αυτήν την onboard κάρτα ήχου, αυτή είναι η γνώμη μου.
Παντός αν κάποιος βρει την λύση με τα Sound Driver τις συγκεκριμένης διανομής Laptop HP PAVILION ελπίζω να την ποστάρει εδώ.
Εγώ έχω αυτό το laptop HP PAVILION DV7-1150EV NF234EA
και προφανώς όση έχουν αυτήν την κάρτα ήχου και αυτό το πρόβλημα έχουν κ αυτί αυτό HP PAVILION DV7-1150EV NF234EA