modenas88 έγραψε:Off topic:
Αν προτιμάει την 10.04 έναντι της 11.04, και ο λόγος είναι το γραφικό περιβάλλον (εμφάνιση), απλά σου αναφέρω ότι η 11.04 έχει ενσωματωμένο επιπλέον και το παλιό -αλλά πιο λειτουργικό προς το παρόν- "gnome 2" που είναι το γραφικό που βλέπουμε στο 10.04.
Για να το ενεργοποιήσουμε είναι δύο κλικ. Στην οθόνη που κάνουμε login/σύνδεση επιλέγουμε κάτω-κάτω εκεί που λέει Ubuntu, εμείς βάζουμε Κλασικό Ubuntu και συνδεόμαστε.
Για να επαναφέρουμε πάλι πίσω το default περιβάλλον που έχει το 11.04 -το Unity δηλαδή- απλά κάνουμε την αντίστροφη διαδικασία. Πάντως, αν το δουλέψει λίγο το Unity πιστεύω τελικά θα καταλήξει σε αυτό![]()
Για δες αν θέλεις και τα παρακάτω που βοηθάνε στο να... "σπάσει ο πάγος" με το Ubuntu με το Unity:
viewtopic.php?f=45&t=18090
http://osarena.net/2011/06/ola-gia-to-ubuntu-unity.html
Off topic:
Απο το Κλασικό Ubuntu τον είχα βάλει να μπαίνει,, απλά ο φιλαράκος δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου και τα μπλόκαρε όλα με το compiz. Απο την άλλη, εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω φτιάξει έναν υπολογιστή όπως ακριβώς τον θέλω και δεν έχω διάθεση να περάσω στην 11.04 προς το παρών. Οπότε λόγο μη γνώσης για τα κόλπα της καινούριας έκδοσης με βλέπω να τον γυρνάω πίσω, δυστυχώς, το να κάτσει και να διαβάσει εδώ πράγματα από μόνος του δεν παίζει!
konnn έγραψε:Εγώ έχω παρατηρήσει πως σε unity, kde δουλεύει και σε classic gnome όχι.Τώρα....;;;
Σε μένα δούλεψε και σε unity και σε κλασικό Ubuntu, τα εφέ είναι το πρόβλημα για αυτό θέλει να γυρίσει στην προηγουμένη.