από Κώστας12 » 16 Μαρ 2010, 04:26
Καλημέρα!
Μετά από πολύ καιρό αποχής απ' το λίνουξ (κάποια φορμάτ, αγορές νέων σκληρών δίσκων κτλ με ανάγκασαν να το βγάλω για μεγάλο διάστημα) εγκατέστησα το Ubuntu 9.04 ως το μοναδικό λειτουργικό ενός υπολογιστή μου (δεν λέω, καλά και χρυσά τα Windows ΧΡ αν δεν έχεις πολλές γνώσεις και ζητάς ευχρηστία, αλλά μου είχαν σπάσει τα νεύρα με κάτι κολλήματα που έτρωγαν με το συγκεκρμένο, σχετικά παλιό μηχάνημα και δεν αναγνώριζαν συχνά πολλά usb στικάκια ή hub.
Θα ήθελα, λοιπόν, για ακόμη μια φορά την πολύτιμη βοήθειά σας, καθώς αντιμετωπίζω ένα ψιλοπροβληματάκι με το λίνουξ. Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα (μόνο κάποια βασικά προγράμματα εγκατέστησα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και το synaptic), όταν στέλνω ένα αρχείο στον κάδο απορριμάτων αυτό διαγράφεται εντελώς και δεν βρίσκω τίποτα μέσα. Πάντα ο κάδος παραμένει άδειος. Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και σε παλαιότερη εγκατάσταση και τότε με κάποιο τρόπο το είχα επιλύσει. Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα; Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά απλά και μόνο για να μην σβήσω ποτέ τίποτα καταλάθος και το χάσω μετά.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Τελευταία επεξεργασία από
Κώστας12 και 16 Μαρ 2010, 06:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις Linux: Ελάχιστες ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Intel Pentium 4 2,4Ghz, 1gb DDR RAM, Nvidia GeForce2 MX/MX400 64MB GPU, tp-link tl-wn322g wireless adapter.