- Κώδικας: Επιλογή όλων
Ubuntu 12.04 32bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-16-generic, 3.0.0-14-generic-pae, 3.0.0-14-generic, 3.0.0-12-generic, 2.6.35-22-generic, Windows 7
3 Core i5 M 460 2.53GHz ‖ RAM 3.8GB ‖ PEGATRON H36QR
4 Intel Core Graphics[8086:0046] (rev 18) ⋮ AMD nee ATI M96 [Mobility Radeon HD 4650] [1002:9480]
5 eth0: Atheros Inc. AR8131 Gigabit Ethernet [1969:1063] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Επίσης αν μπορείς να γράψεις στην υπογραφή και κάτι σχετικά με τις γνώσεις σου περί Linux και Αγγλικών, θα βοηθούσε επίσης.
Τα μηνύματα λάθους προέρχονται από το ότι υπάρχουν στο σύστημά σου ενεργοποιημένα αποθετήρια πολλών εκδόσεων ταυτόχρονα.
Αν δεν το έχεις κάνει εσύ επίτηδες (μέθοδος pinning), θα πρέπει να τα απενεργοποιήσεις.
Στο το παράθυρο της ρύθμισης των αποθετηρίων (εκεί που ξετίκαρες το CD), υπάρχει η καρτέλα «πηγές λογισμικού» ή κάπως έτσι.
Είναι μία σειρά από γραμμές αποθετηρίων. Στο κάτω μέρος έχει κάποιες επιλογές, όπως «πρόσθεση», «αφαίρεση» κτλ.
Θα πρέπει από εκεί να επιλέξεις όλες τις γραμμές αποθετηρίων που περιέχουν τις λέξεις "maverick", "natty" και "oneiric" και ή να τις απενεργοποιήσεις ή να τις αφαιρέσεις εντελώς.
Η έκδοση όμως που χρησιμοποιείς είναι η Ubuntu 12.04 precise. Η έκδοση αυτή δεν είναι σταθερή, βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και επίσημα δεν έχει κυκλοφορήσει.
Θα κυκλοφορήσει τις 28 Απριλίου και μέχρι τότε δεν συστήνεται για χρήση σε υπολογιστές εργασίας, τουλάχιστον όχι από χρήστες που δεν ξέρουν αρκετά από Linux.
Εγώ ας πούμε δεν έχω τόσες γνώσεις ώστε να την χρησιμοποιήσω ως το κύριο λειτουργικό μου.
Κολλήματα τέτοιου τύπου είναι φυσικό να συμβαίνουν και θα συμβαίνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Αυτό δεν θα οφείλεται στη χρήση που κάνεις, ούτε είναι σφάλμα του λειτουργικού, είναι αναμενόμενο στη διαδικασία ανάπτυξης.
Η τρέχουσα έκδοση του Ubuntu είναι η 11.10 .
Αν προβλήματα συμβατότητας σε αναγκάζουν να περάσεις από τώρα στην 12.04, το καλύτερο θα είναι να αναφέρεις όσο περισσότερα σφάλματα μπορείς για τη βελτίωση της έκδοσης.