Ναι όταν έκανα το νήμα, έτσι συνέβαινε. Επειδή όμως το ψάχνω κάθε μέρα και αλλάζω πράγματα λέω άλλα καθώς άλλα συμβαίνουν. Το προγραμματάκι είναι αυτό
και αν δεν βαριέσαι το κοιτάς
viewtopic.php?f=6&t=28640#p303870.
Δεν το τίμησε το νήμα μου το φόρουμ αλλά βέβαια ήθελα να κάνω και διάφορα άλλα πράγματα αν διαβάζεις και το δεύτερο ποστ του νήματος. Δεν είναι όμως αυτό πλέον το ζητούμενο.
Το ζητούμενο τώρα είναι να τρέχει και να μπορώ να έχω λίστα με επαφές στα ελληνικά και να μου βγάζει και τις ειδοποιήσεις ελληνικά.
http://python.org.gr/index.php/kunenafo ... F%83%CE%B7Αφού κατάφερα να έχω λίστα με ελληνικά άρχισα μετά να έχω τα προβλήματα που περιγράφω.
Στο γνομε δεν άνοιγε καν με κλικ στο εικονίδιο. Μονο από κονσόλα. Στο kde όμως άνοιγε με κλικ στο εικονίδιο. Από κει και πέρα συνέχισαν οι εμπλοκές. Ανακάλυψα πως σε κάποια γραμμή αν σβήσω το notify που του είχα γράψει στα ελληνικά, τότε άνοιγε με κλικ. Το λέω αυτό στο άλλο φόρουμ και μου έχει φανεί και θεόκουφο.
Το ότι άνοιγε όμως δεν σταμάτησε και τα προβλήματα. Ή δεν θα έστελνε SMS ή θα το έστελνε 10 φορές μέχρι να εξαντληθεί το ημερήσιο όριο ή θα μου έβγαζε λάθος notify.
Τελικά κάνω τη δουλειά μου αφού έχω ξανακάνει στα αγγλικά όλα τα notify καθώς και τη λίστα με τα ονόματα.
Τουλάχιστον κατάφερα να έχω λίστα επαφών που παλιότερα δεν είχα.
viewtopic.php?f=23&t=28678#p304223( Ο κώδικας αναφέρεται σε κάποιο αρχείο vcf αλλά δεν υπήρχε στη διεύθυνση που ορίζει.)
Σκέφτομαι να μελετησω και να το γραψω όλο σε python3 που νομίζω ότι μια χαρά θα είναι όλα και ελληνικότατα. Αλλά θέλω δουλειά ακόμα.
Καταλαβαίνω ότι είναι ζόρικο πράγμα για κάποιον αλλά περίμενα να το βρουν ενδιαφέρον! Τι διάλο; Μια χρήσιμη εφαρμογούλα είναι. Δεν είναι; Δεν θέλουν κάποιοι να στέλνουν πολύ ευκολα SMS; (Αν τυχαίνει βέβαια να είναι και πελάτες της cosmote).
Αυτά Ηλία. Τι γνώμη έχεις;