Χρησιμοποιώ την έκδοση Ubuntu 11.04 εδώ και καιρό.Συνήθως έκανα τις ενημερώσεις την μέρα που έβγαιναν αλλά τώρα τελευταία είχα αφήσει κάποιες για λίγες μέρες τις οποίες έκανα χθες.Μέσα σε αυτές ήταν και ο kernel 2.6.38-10-generic.Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση αντί για επανεκκίνηση που μου έλεγε να κάνω έκανα Τερματισμό κανονικό.Μετά από περίπου 4 ώρες που άνοιξα τον υπολογιστή μπαίνω στον νέο kernel και μόλις πάω να κάνω σύνδεση(πριν ακόμα μου βγάλει το πεδίο για τον κωδικό και αφού κάνω κλικ πάνω στο χρήστη μου) μου λέει "Άρνηση πρόσβασης".Ξαναδοκιμάζω αλλά τίποτα.Τερματισμός αλλά επίσης τίποτα.Μετά μπαίνω στον παλιό kernel αλλά πάλι μου πετάει το ίδιο σφάλμα.Συνεχίζω μπαίνοντας σε recovery mode στο dpkg.Μετά root και δίνω:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
startx
Δεν έβγαινε το γραφικό κανονικά.Απλώς μου βγήκε μια μοβ οθόνη από την οποία μπόρεσα να ανοίξω το τερματικό με Ctrl+Alt+T.Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά και έτσι ξαναμπήκα από recovery mode ως root και έδωσα:
login
μου βγήκε:
dimos-pc login:
Πατάω το όνομα του χρήστη μου αλλά πάλι "Άρνηση πρόσβασης".Επίσης να αναφέρω πως όταν μπήκα recovery mode και μετά resume καθώς φόρτωνε το σύστημα, για να με βγάλει στο πεδίο σύνδεσης, σε ένα σημείο έλεγε:
* Starting VirtualBox kernel modules [fail]
Βρήκα αυτό(ένα παιδί στο IRC μου το έδωσε): http://askubuntu.com/questions/36439/ub ... nel-update αλλά δεν βοήθησε σε τίποτα.Αυτή την στιγμή είμαι σε Ubuntu 10.10 που είχα βάλει λίγες μέρες πριν σε ένα κενό χώρο(partition) του δίσκου μου.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες από το σύστημά μου πείτε.