από panagiotis » 23 Νοέμ 2008, 14:49
Γεία σας.Επιτέλους ξανά έχω dual boot win & Ubuntu.Μετά την ατυχή αναβάθμιση από 8.04 σε 8.10.Τώρα ευτυχώς ξανά έχω το ubuntu 8.10.Όλα πήγαν ρολόι με την εγκατάσταση (με βοήθησε πάρα πολύ ο οδηγός εγκατάσταση μέσα από προεγκατεστημένα win).Όμως (σαν αρχάριος που είμαι

) αντιμετωπίζω κάποια μικροπροβληματάκια.Μόλις εγκατέστησα το ubuntu εγκατέστησα διαφορα προγράμματα μεταξύ άλλων και το compiz-fusion.Όταν τα εγκατάστησα και έκανα restart με το που ανοίγω τον υπολογιστή και κάνω δεξί κλίκ βλέπω ότι το δεξι κλίκ σαν να μην μπορεί να πατηθεί (δλδ δεν μου έβγαζε τίποτα).Μπαίνω να ψάξω αν άλλαξα κάτι γιατί άλλαξα τις ρυθμίσεις του compiz.Και με το που ανόιγω τις ρυθμίσεις βλέπω ότι ούτε το αριστερό κλίκ είναι ενεργό.Δεν είναι ενεργό εννοώ ότι πχ System-shutdown με αριστερό κλικ ανοίγει αλλά αν θέλω να πατήσω το restart δεν μπορώ μου βγάζει αυτό το χέρι που βγαίνει άμα θέλουμε να τραβήξουμε κάτι (ένα παράθυρο να το πάρουμε σε άλλη επιφάνεια εργασίας).Κοίταξα και στις ρυθμίσεις του ποντικιού αλλά δεν βρήκα κάτι. Και εκεί που πειραματιζόμουν βλέπω ότι άμα έχω το Ctrl πατήμένο και κάνω δεξί κλίκ είναι μια χαρά!!Και με το αριστερό κλίκ το ίδιο!!Είμαι με το ένα χέρι στο ποντίκι και το άλλο στο Ctrl

.Αν κάποιος ξέρει τι πείραξα (γιατί σίγουρα κάτι άλλαξα εγώ-υποψιάζομε τις ρυθμίσεις του compiz ) σας παρακάλω να με βοηθήσει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από
panagiotis και 24 Νοέμ 2008, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Toshiba Sattelite A100: Intel CoreDuo (1.83GHz) / Nvidia Ge Force 7600 / 1 GB DDR2 / 15.4" Mobile High Definiton.Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Καλό/Υψηλό / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά: Καλά/ Λειτουργικό
:Ubuntu 11.10LTS "Oneiric Ocelot"