spykakos έγραψε:Καλημέρα
1)
Εάν δεν ήθελα να "βοηθηθώ", δεν θα έμπαινα στον κόπο να στείλω το μήνυμα, και δεν θα είχα καμία απαίτηση..
Το φαντάζομαι αυτό και είπα στο μήνυμά μου ότι ξέρω πως δεν είναι έτσι, αλλά περνάει μια τέτοια εικόνα (λόγω του τρόπου που απαντάς... λακωνικά και χωρίς
να δίνεις απάντηση στην ουσία αυτών που σε ρωτήσαν). Εγώ π.χ πριν επιμείνεις να πάρεις απάντηση αισθανόμουν είτε οτι δεν φανταζόσουν πως είχες και πολλές ελπίδες να
πάρεις απάντηση είτε πως δε σε απασχολούσε και αρκετα κλπ...
spykakos έγραψε:
Σας πληροφορώ πως 22 χρόνια σαν οικιακός χρήστης υπολογιστή ξέρω, πως όταν "κατεβάζεις" ένα αρχείο δεν το κάνεις για να το βλέπεις, αλλά το ανοίγεις και το εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου για να μπορέσει να τρέξει κάποια εφαρμογή.
Περί δίωξης δεν το κατάλαβα.
Κατ αρχήν δε μου αρέσει ο πληθυντικός (και δεν τον χρησιμοποιώ και όσο είναι δυνατον) και παρεπιπτώντος είμαι απλώς ενα μέλος του φορουμ οπως και εσύ...
Την απάντηση που μου δίνεις, δε θα μπορούσα να τη μαντέψω πριν τη δώσεις γιατι ούτε την ηλικία σου ξέρω... ούτε από πότε έχεις υπολογιστή... ούτε
πως τα πας με τους υπολογιστές... Είπα ότι είπα γιατι σου απάντησε αναλυτικά ο abramis και δεν έδωσες μιά ξεκάθαρη απάντηση για το τι έχεις κάνει.
Απάντησες πως "τα κατέβασες" και δεν έγινε κάτι... όχι πως το έτρεξες και αν σου έβγαλε σφάλματα κλπ.
(Η δίωξη ηλεκτρονικού κολλάει σε παράνομο υλικό όπως πχ σπασμένα windows κλπ)
Anyway,
Ωραία... αυτό σημαίνει πως έφτασες στο deb και το έτρεξες... Υποθέτω πως ήταν και το σωστό αρχείο γιατί ο abramis σου επισήμανε πως έχει δύο αρχεία για λίνουξ εκεί και πως αν κατά λάθος κατέβασες και έτρεξες το πρώτο, δεν κάνεις δουλειά.
Αν το έτρεξες από τερματικό, καλό θα ήταν να ξέρουμε αν σου έδωσε λάθη... Αν το έτρεξες με διπλό κλικ δεν είναι σίγουρος αν θα έβλεπες λάθη οπότε καλό θα ήταν να ξέρουμε τι βγάζει όταν το τρέχεις από τερματικό. Επειδή όμως τώρα έχει γίνει ίσως μιά λανθασμένη εγκατάσταση πρέπει να δούμε πρώτα αν έχει γίνει εγκατάσταση γενικά.
Η τελευταία εντολή που σου έδωσα στο προηγούμενο μήνυμα δίνει αποτέλεσμα για το αν έχει γίνει εγκατάσταση στο σύστημά σου.
Αν δεν έχει γίνει. κάνεις αυτό που σου λέω με την πρώτη εντολή από τον κατάλληλο φάκελο.
Αν έχει γίνει δώσε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση για να δούμε αν βγάζει σφάλμα.
Δές εδώ πως γίνεται στην τέταρτη απάντηση.
Δες επίσης
εδώ τι κάνουμε αν βγάλει
σφάλματα με εξαρτήσεις.