Καλησπερα δεν ξερω καν αν ειμαι στην σωστή ενότητα για αυτη την αναρτηση αλλα ειμαι τελειως ασχετη απο φορουμς και ακομη πιο ασχετη από ubuntu.Γιατί τα έχω στο desktop μου? Γιατι δεν ειμαι "φίλος" της MS. Ας μπω όμως στο θέμα που με καίει. Παρακαλώ διαβάστε μέχρι τέλους γιατί πραγματικά είμαι σε απόγνωση.
Εχω ένα desktop Acer Extensa 261 xθες λοιπόν ξεκίνησα το upgrade από 9.04 σε 9.10. Σήμερα το πρωί η αναβάθμιση είχε κολλήσει εκεί που την άφησα πριν κοιμηθώ (στο file 601) έτσι πάτησα ακύρωση και ξανά από την αρχή το upgrade. Πριν λίγο που γύρισα σπίτι λοιπόν έκανα το απαιτούμενο restart και ξαφνικα μετά το γκρί λόγκο αντι για το γνωστο γραφικό του login βρέθηκα σε ενα ms dos περιβάλλον (δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα), με την οθόνη και τα γράμματα να τρεμοπαίζουν και ζητούσε το user name και password. Το επιπλέον πρόβλημα είναι οτι ο υπολογιστής δεν αναγνώριζει κατά κάποιο τρόπο το πληκτρολόγιο, δηλαδή πατούσα το 1ο γράμμα από το ονομα χρήστη και δεν εμφανιζόταν τίποτα και χρειαζόταν να πατήσω πολλές φορές το κάθε πλήκτρο για να πάρει μπρος, το λαμπάκι numlock επίσης τρεμόπαιζε. Εκανα αρκετές φορές restart με Ctrl + Alt + Del αλλά δεν κατάφερα κάτι.
Αφου μετά κόπων και βασάνων έκανα login το περιβάλλον εξακολουθούσε να είναι άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο, η οθόνη που ποτέ μέχρι στιγμής δεν είχε πρόβλημα, εξακολουθεί να παίζει σαν να μην κάνει καλή επαφή το καλώδι (σβήνει, κτλ) και πάνω - πάνω μου γράφει κάποια γενικά πράγματα για το ubuntu.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ούτε που αλλού εκτός από αυτό το φορουμ να απευθυνθώ. Εχω όλα μου τα αρχεία σε αυτόν τον υπολογιστή, τον χρησιμοποιώ καθημερινά για τη δουλειά μου και πάω να τρελαθώ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
doloresP