να πω αρχικά ότι έψαξα στο forum αλλά δυστυχώς δέν βρήκα κάποιο θέμα παρόμοιο. Εδώ και καιρό θέλω να απαλλαγώ από τα windows για πολλούς λόγους τους οποίους θα αναπτύξω σε άλλο topic καθώς είναι και περασμένη η ώρα. Αυτήν τη στιγμή έχω τον σχολικό υπολογιστή της κόρης μου και είμαι στο ubuntu (]καθώς και το pc και το λαπτοπ εχουν βγει τελείως off απο ιοούς, και πιστέψτε με δέν μπήκαμε σε κανένα περίεργο site, και μιλάμε για εξοπλισμό 2 μηνών. Ο τεχνικός μου λέει θα τα καθαρίσουμε, αλλά να ξέρετε οτι ποτέ δεν καθαρίζουν 100%)!!!
Προσπάθησα λοιπόν να κατεβάσω τον vlc player και εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα. Δέν έχω ξαναασχοληθεί και γι αυτό δέν μπορώ να βγάλω άκρη.
-Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του /tmp/vlc-1.0.3-win32.exe , επειδή δεν υπάρχει η σχετική βοηθητική εφαρμογή. Αλλάξτε το συσχετισμό τις προτιμήσεις. -
Επίσης εμφανίστηκε παράθηρο με αναβαθμίσεις προς εγκατάσταση και πατώντας εγκατάσταση μου ζητάει συνθηματικό. Ποιό είναι αυτό. Δέν νομίζω να έχουμε βάλει κάποιο
ο
Όπως καταλαβαίνετα είμαι άσχετη, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Επίσης για να μήν σας κουράζω σε ποιό σημείο του forum να γράψω για τις απορίες μου οτι αφορά την εγκατάσταση ubuntu και πολλές πολλές άλλες ερωτήσεις
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων