fkol k4 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι να διαβάσεις λιγάκι γιατί σου λείπουν πολύ βασικές γνώσεις και προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις καν τι είναι.
Ισως εχεις δικιο, δεν διαβαζω οσο θα επρεπε, αν κρινουμε οτι οντως πειραματιζομαι αρκετα παραπανω απ το κανονικο με τις ελαχιστες γνωσεις μου στο LInux. Πολλες φορες θελω να διαβασω για κατι που με ενδιαφερη, για παραδειγμα σε ενα κειμενο που προσπαθω να καταλαβω κατι που θελω να εφαρμοσω εκεινη τη στιγμη, ξαφνικα συναντω μπροστα μου καποια/ες αγνωστες λεξεις/φρασεις που εκεινη τι στιγμη καταλαβενω οτι εχω βγει τελειως εκτος θεματος, και πολλες φορες αυτος ειναι ο λογος που τα παραταω και ζηταω την βοηθεια σας, η οποια ειναι σιγουρα αρκετα χρησιμη ωστε να μπορεσω να συνεχισω το εργο μου.
Προσωπικα δεν μου περασε ποτε απ το μυαλο μου, ουτε που φαινεται κατι τετοιο, οτι εδω στο ubuntu-gr ολα τα παιδια που βαηθατε σε διαφορες αποριες η προβληματα νεων χρηστων οτι δεν το κανετε με ορεξη, και φυσικα δεν περιμενω να δεχτω μονο τη βοηθεια σας χωρις κραξιμο, αν αυτο ειναι για το καλο μου φυσικα.
Εχω δοκιμασει να εγκαταστησω αρκετες διανομες χωρις να ξερω βασικα πραγματα γυρο απ την εγκατασταση. Λιγο με την βοηθεια σας λιγο με διαβασμα καταφερα να εγκαταστω σε εναν δισκο κενο καποια διανομη Linux, για μενα αυτο δεν ειναι και λιγο. Και μονο που εχω βαλει σε 6-7 παιδια Linux σε ελευθερο δισκο αυτο μου αρκει για την ωρα. Φυσικα θελω να μαθω και περισοτερα πραγματα, θα γινει και αυτο σιγα σιγα.
Να πω κατι ακομα fkol k4; Πραγματικα ειχα σκοπο να βαλω το fedora 18 KDE και να αρχισω σιγα σιγα να μαθενω ποιο βασικα πραγματα απ το να δοκιμαζω διανομες, για αυτο και ο λογος που αλαξα τους σκληρους δισκους μου, με σκοπο να εχω μπροστα μου τρεις διανομες Linux που μου αρεσουν και να καθισω να μαθω πανω σε αυτες. Ενταξη μπορει να με πεις οτι πρωτα μαθαινεις με μια διανομη, και μετα αν θες βαζεις και δευτερη. Οκ και σε αυτο θα εχεις δικιο.

Καταλαβα αυτο με το " / " τωρα θα μπω με mint να το δω στο GParted.