Off topic:
Τοσο καιρο συγκρατιομουνα αλλα πλεον δεν αντεχω και θα το πω: τι ειναι επιτελους αυτο το "κομπλεξ" με τα windows? Το παιδι ρωτησε κατι και αντι να του πειτε τι να κανει για να το φτιαξει, του λετε συνεχεια "βαλε ubuntu". Μυαλο εχει και αν θελει θα βαλει.
Πραγματικα εχω συγχαθει να βλεπω ολη την ωρα posts για το ποσο κακη ειναι η MS και ποσο ασχημα ειναι τα windows. Ενταξη! Φτανει! Το εμπεδωσαμε! Εγω παντος δεν εχω τοσο τραγικα προβληματα με τα vista και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι λενε ασχημα λογια οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο γνωμες τριτων που εχουν διαβασει στο internet. Και βαρεθηκα να βλεπω αυτο το "sVista".
Επισης, πιστευω οτι αν τα windows δεν ηταν της MS και ηταν open source δεν θα τα λεγατε αυτα, αλλα αντιθετως θα σας φαινονταν πολυ αξιολογα (σκεφτειτε το για λιγο).
Τελος, μην μου πειτε οτι εδω ειναι φορουμ μονο για ubuntu γιατι το παιδι εκανε την ερωτηση στο τμημα timeout->περι τεχνολογιας. Ακομα και το ubuntuforums.org εχει windows section.
Μην με παρεξηγησετε. Αγαπω το ubuntu ισως οσο κανενα αλλο λειτουργικο, αλλα δεν φανατιζομαι κατα των windows για να "δειχνω" linux-ας.