Μαύρη οθόνη θανάτου» στα Windows 7

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Μαύρη οθόνη θανάτου» στα Windows 7

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 04 Δεκ 2009, 11:59

zissis έγραψε:Είδε ποτέ κανείς σε update κάτι σαν " εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού" ? άρα είναι τρύπια η εταιρεία... μέχρι και οι ενημερώσεις έχουν bugs ,viruses κ.α... :o ¨μπας και τα κάνουν όλα οι ίδιοι :?: :roll: "

Ναι, το βλέπω τουλάχιστον μία φορά το μήνα το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, και; :?: :? Από ερώτηση καταλήγεις κατευθείαν σε συμπέρασμα και μάλιστα καταδικαστικό; :?: :? Οι ενημερώσεις μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις να έχουν bugs, δεν έχουν ποτέ ιούς (αυτά είναι συνωμοσιολογικές βλακείες ότι και καλά οι ίδιες οι εταιρείες κυκλοφορούν τους ιούς για την κονόμα). Όσο για το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού και το αυθαίρετο συμπέρασμά σου ότι είναι τρύπια η εταιρεία μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει το κάθε λογής λογισμικό αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού και το κάθε λογής αντιβιοτικό. Για να μπορέσει να στο αφαιρέσει πρέπει να είναι γνωστό και καταχωρημένο στην βάση δεδομένων. Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς πρόκειται για κάτι καινούριο. Δεν έχουν μαγικές ικανότητες τα εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού. Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Θεωρώ επίσης ότι για άλλη μια φορά όλοι οι "σκληροπυρηνικοί" και καλά λινουξάδες την πέφτουνε στην MS και τα λειτουργικά της με μόνο σκοπό να χλευάσουν και να αναδείξουν την δική τους τάχα ανωτερότητα. Ίσως τους πείραξε η σχετικά πετυχημένη πρεμιέρα των 7 σε σύγκριση με την σχετικά "προβληματική" πρεμιέρα των 9.10 και τώρα βγάζουν απωθημένα; :?: :? Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη; :?: :? Για να μην πω για τις δικές μας BSOD που δεν διαφέρουν σε τίποτα απ' αυτές του Μπιλάκου, γιατί το αποτέλεσμα το ίδιο είναι: νεκρώνει το σύστημα και θέλει επανεκκίνηση.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 04 Δεκ 2009, 12:40

Νταξ, κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε σήμερα :D Αντί να τα λέω εγώ τα λέει ο Epirotes :D
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 04 Δεκ 2009, 12:58

Epirotes έγραψε:Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Θεωρώ επίσης ότι για άλλη μια φορά όλοι οι "σκληροπυρηνικοί" και καλά λινουξάδες την πέφτουνε στην MS και τα λειτουργικά της με μόνο σκοπό να χλευάσουν και να αναδείξουν την δική τους τάχα ανωτερότητα. Ίσως τους πείραξε η σχετικά πετυχημένη πρεμιέρα των 7 σε σύγκριση με την σχετικά "προβληματική" πρεμιέρα των 9.10 και τώρα βγάζουν απωθημένα; :?: :? Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη; :?: :? Για να μην πω για τις δικές μας BSOD που δεν διαφέρουν σε τίποτα απ' αυτές του Μπιλάκου, γιατί το αποτέλεσμα το ίδιο είναι: νεκρώνει το σύστημα και θέλει επανεκκίνηση.

Εισαι τελειως μα τελειως λαθος σε αυτο που λες. :eh:
Μπορεις να μου πεις γιατι το λες αυτο για το 9.10 ειναι ειναι προβληματικο? :think:
Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση? Προσωπικα σε οσους Η/Υ το περασα
οχι μονο δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτος προβλημα,αλλα σε κανεναν δεν χρειαστηκε να κανω κατι,
δηλαδη απλα εγκατασταση, τα γνωστα πρωτα βημματα, επανεκκινηση και ολα δουλευουν μεχρι και τωρα 100% τελεια.
Σε αντιθεση με αρκετους φιλους μου, οπου βαλανε τα 7, και οι μισοι γυρισανε στα XP και sVISTA και αλλοι
ακομα προσπαθουνε να βρουνε drivers, κλπ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες κατι τετοιο, σε εσενα ή τους φιλους σου ειναι προβληματικο το 9.10? :think:
Το να εχεις ισως μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη μικρο$oft, ειναι δικαιωμα σου, αλλα αυτο δεν σημαινει
πως ειναι σταθερα και καλα τα παραθυρα 7 .
Αν πιστευεις πως λεω αερολογιες, κανε μια βολτα στα αντοιστοιχα forum να δεις εντυπωσεις.

Αυτη viewtopic.php?f=4&t=7943 την ψηφοφορια την εχεις δει?
Πιστευεις στα παραθυρα 7 ειναι ιδια ποσοστα? Κανε μια Αναζητηση και θα δεις πως ο κοσμος που εβαλε τα 7
ειναι δυσαρεστημενος πανω απο το 50% !! Εαν εσυ αυτο το λες επιτυχια, μαλλον τοτε εγω κανω καποιο λαθος! :)
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ubuntunoid » 04 Δεκ 2009, 12:59

Epirotes έγραψε:Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη;

Αν όμως θες να φας απο την καλή και κάνουν τα πάντα να σε ταϊσουν με το ζόρι απο την καμμένη τότε σε νοιάζει και πολύ μάλιστα. :D
Επίπεδο Linux: Κάτι ψιλά Προγραμματισμός: Όχι Αγγλικά: Μέτρια
AMD Phenom IIx4 945 3,0 GHz | Nvidia 9500 GT | 4 GB DDR3 RAM | SM2333HD 1920x1080
Debian 7 64bit | Ubuntu 11.10 32bit
Άβαταρ μέλους
ubuntunoid
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 04 Δεκ 2009, 13:14

vagrale13 έγραψε:Εισαι τελειως μα τελειως λαθος σε αυτο που λες. :eh:
Μπορεις να μου πεις γιατι το λες αυτο για το 9.10 ειναι ειναι προβληματικο? :think:
Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση? Προσωπικα σε οσους Η/Υ το περασα
οχι μονο δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτος προβλημα,αλλα σε κανεναν δεν χρειαστηκε να κανω κατι,
δηλαδη απλα εγκατασταση, τα γνωστα πρωτα βημματα, επανεκκινηση και ολα δουλευουν μεχρι και τωρα 100% τελεια.
Σε αντιθεση με αρκετους φιλους μου, οπου βαλανε τα 7, και οι μισοι γυρισανε στα XP και sVISTA και αλλοι
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες κατι τετοιο, σε εσενα ή τους φιλους σου ειναι προβληματικο το 9.10? :think:
Το να εχεις ισως μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη μικρο$oft, ειναι δικαιωμα σου, αλλα αυτο δεν σημαινει
Αν πιστευεις πως λεω αερολογιες, κανε μια βολτα στα αντοιστοιχα forum να δεις εντυπωσεις.

Πιστευεις στα παραθυρα 7 ειναι ιδια ποσοστα? Κανε μια Αναζητηση και θα δεις πως ο κοσμος που εβαλε τα 7
ειναι δυσαρεστημενος πανω απο το 50% !! Εαν εσυ αυτο το λες επιτυχια, μαλλον τοτε εγω κανω καποιο λαθος! :)

- Δεν παίζει περίπτωση να δουλέψει το ubuntu out of the box και να έχουν πρόβλημα τα 7 με drivers. Εκτός κι αν μιλάμε για hardware του 2000.
- Από πότε τα ποσοστά παίζουν ρόλο στο πιο λειτουργικό είναι καλύτερο; Αν θες, μπορώ να βγω στη γειτονιά και να ρωτήσω τι προτιμάνε οι γείτονες. Αν νικήσει στην ψηφοφορία κάτι άλλο εκτός των xp θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο :mrgreen:
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 04 Δεκ 2009, 13:33

@tolis_01

Πιστεύω ότι τα ποσοστά πάντα και παντού παίζουν ρόλο, όχι μόνο σε λειτουργικά αλλά και σε άλλα θέματα.
Όσο για τους γείτονες σου, αν είναι γνώστες όλοι και έχουν εμπειρία και απο τα δύο λειτουργικά τότε ναι να βγείς να τους ρωτήσεις... ;)

Είναι κάποια θέματα τα οποία θέλοντας ή μή θα πρέπει να πάς βάση των ποσοστών... ή θα τα συμβουλευτείς..
Πώς αλλιώς θα βγεί άκρη?

Τα 7 δυστυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει ώστε να καλύψω ένα μεγάλο ποσοστό για να κρίνω και να αναφέρω προβλήματα ή θετικά στοιχεία.
Δεν απορώ όμως που σιγά σιγά θα αναφέρονται προβλήματα στο νέο λετουργικό της M$... κανείς δεν ειναι τέλειος... :mrgreen:
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 04 Δεκ 2009, 13:36

vagrale13 έγραψε:
Epirotes έγραψε:Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Θεωρώ επίσης ότι για άλλη μια φορά όλοι οι "σκληροπυρηνικοί" και καλά λινουξάδες την πέφτουνε στην MS και τα λειτουργικά της με μόνο σκοπό να χλευάσουν και να αναδείξουν την δική τους τάχα ανωτερότητα. Ίσως τους πείραξε η σχετικά πετυχημένη πρεμιέρα των 7 σε σύγκριση με την σχετικά "προβληματική" πρεμιέρα των 9.10 και τώρα βγάζουν απωθημένα; :?: :? Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη; :?: :? Για να μην πω για τις δικές μας BSOD που δεν διαφέρουν σε τίποτα απ' αυτές του Μπιλάκου, γιατί το αποτέλεσμα το ίδιο είναι: νεκρώνει το σύστημα και θέλει επανεκκίνηση.

Εισαι τελειως μα τελειως λαθος σε αυτο που λες. :eh:

Μακάρι να'μουνα και να μπορούσες να το αποδείξεις αυτό που λες με ατράνταχτα επιχειρήματα. ;) Μάλλον δεν πρόσεξες επίσης την λέξη "σχετικά" πριν το προβληματική και το γεγονός ότι το "προβληματική" το έχω σε εισαγωγικά, όπως επίσης και την λέξη "πρεμιέρα" σε αντίθεση με καθαρή εγκατάσταση που αναφέρεις εσύ ως αντίλογο πιο κάτω. Επίσης μάλλον σου διέφυγε μια συζήτηση που έγινε εδώ πριν από λίγο καιρό σχετικά μ' ένα άρθρο σ' ένα γνωστό ελληνικό περιοδικό για Η/Υ που αναφερόταν στα προβλήματα της πρεμιέρας της 9.10. Επίσης πρέπει να σου διέφυγε μια δημοσίευση φίλου/-ης-μέλους του παρόντος φόρουμ ο/η οποίος/-α γύρισε στην 9.04, λόγω απροσδιόριστων προβλημάτων με την 9.10. Επίσης στηρίζω αυτά που γράφω και σε προσωπική εμπειρία, καθώς η αναβάθμιση που επιχείρησα στο πρώτο μηχάνημα της υπογραφής μου απέτυχε παταγωδώς και χρειάστηκε να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Διευκρινίζω δε ότι η αναβάθμιση έγινε από ubuntu 9.04 σε ubuntu 9.10. Το Ubuntu Studio που έχω τώρα το πέρασα αργότερα. Επίσης να διευκρινίσω ότι στο δεύτερο μηχάνημα της υπογραφής μου η αναβάθμιση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα από 9.04 σε 9.10 τόσο για το ubuntu όσο και για το kubuntu. Αυτά τα έχω αναφέρει νομίζω και στο κατάλληλο νήμα συζήτησης.
vagrale13 έγραψε:
Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση?
Τώρα με προσβάλλεις! Είμαι εδώ τόσον καιρό, έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες οι διανομές από την 7.10 και μετά, έχω συμμετάσχει και συμμετέχω [κι όχι συμμετάσχω όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ο/η ubuntunoid] σε μεταφράσεις λογισμικού, κι εσύ με ρωτάς αν το έχω δοκιμάσει; Έλεος, μια ματιά στην υπογραφή μου θα αρκούσε για να σου λυθεί η απορία. ;)
vagrale13 έγραψε:
Προσωπικα σε οσους Η/Υ το περασα

Δεν αμφιβάλλω, αλλά εσύ μιλάς για καθαρή εγκατάσταση κι όχι για αναβάθμιση. Και μη μου πεις ότι θα έπρεπε να ξέρω ότι συνιστάται να γίνεται καθαρή εγκατάσταση κάθε φορά. Το ξέρω, απλά ήθελα να δω αν το ρημάδι το κουμπί της αναβάθμισης δουλεύει σωστά.
vagrale13 έγραψε:

Εγώ πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα 7 μέχρι τώρα (χτύπα ξύλο, φτου μη το ματιάσουμε! :lol: )
vagrale13 έγραψε:

Σου απάντησα πιο πάνω γιατί εκφράστηκα όπως εκφράστηκα. Σε μένα και στο πρώτο μηχάνημα της υπογραφής μου είναι έως τώρα και σταθερά και καλά κι απλά υπέροχα, εντάξει; Όσο για βόλτα στα αντίστοιχα φόρουμ, δεν συχνάζω πια εκεί. Θα πάω με την πρώτη ευκαιρία, μόλις αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στα 7 που να μην μπορώ να λύσω μόνος μου.
vagrale13 έγραψε:

Ναι, την έχω δει κι έχω αναφέρει εκεί τα προβλήματα που είχα στην αναβάθμιση στο πρώτο μηχάνημα της υπογραφής μου.
vagrale13 έγραψε:

Εγώ πάντως δεν ανήκω σ' αυτό το 50% που αναφέρεις ουρανοκατέβατα δίχως πηγή. Κι όχι δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να κάνω αναζήτηση στο διαδίκτυο μέχρι να βρω την έρευνα που αναφέρεις. Τουναντίον εσύ είσαι υποχρεωμένος να υποστηρίξεις τον ισχυρισμό σου παραθέτοντας την πηγή. Και η επιτυχία κολλάει στα άρθρα στο διαδίκτυο περί "επιτυχημένης πρεμιέρας των 7". Τέλος, θα σε παρακαλούσα να γράφεις σωστά ελληνικά. Μονοτονικό είναι το γλωσσικό σύστημα κι απ' όσο ξέρω δεν έχει καταργηθεί ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από Epirotes και 04 Δεκ 2009, 15:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 04 Δεκ 2009, 13:40

ubuntunoid έγραψε:
Epirotes έγραψε:Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη;

Αν όμως θες να φας απο την καλή και κάνουν τα πάντα να σε ταϊσουν με το ζόρι απο την καμμένη τότε σε νοιάζει και πολύ μάλιστα. :D

Δεν σου βάζει κανένας το πιστόλι στον κρόταφο. Καλώς ή κακώς σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε, σαφώς και τα μαγαζιά θα σπρώξουν εμπόρευμα που να αποφέρει κέρδος, αλλά δεν σε αναγκάζει κανένας ντε και καλά να βάλεις 7, τουλάχιστον όχι τον απλό, οικιακό χρήστη με απλές ανάγκες. Άλλο αν ο μέσος, απλός, οικιακός χρήστης με τις απλές ανάγκες συνήθως δεν έχει την σωστή ενημέρωση ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ubuntunoid » 04 Δεκ 2009, 13:55

Epirotes εδω θα διαφωνήσω μαζί σου. Το οτι πολλες εταιριες βγαζουν τα προϊόντα τους μονο για windows (hardware & software) δεν ειναι εκβιασμός;;; Το οτι με διάφορα τερτίπια επικοινωνιακά και μη προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του linux με εντελώς αθεμιτα μέσα δεν είναι εκβιασμός;;; To οτι καταδικάζουν μεγαλο κομματι κοσμου στην άγνοια μεσω του ελέγχου της πληροφόρησης δεν είναι εκβιασμός;;;
Εpirotes έγραψε:τουλάχιστον όχι τον απλό, οικιακό χρήστη με απλές ανάγκες

Αυτόν και αν τον έχουνε ξεσκίσει...
Κλεινοντας θελω να πώ οτι ξέρω πολύ καλά σε τι κοινωνία ζω. Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα κανω τουμπεκί και θα αποδέχομαι ό,τι συμβαίνει γύρω μου.
Επίπεδο Linux: Κάτι ψιλά Προγραμματισμός: Όχι Αγγλικά: Μέτρια
AMD Phenom IIx4 945 3,0 GHz | Nvidia 9500 GT | 4 GB DDR3 RAM | SM2333HD 1920x1080
Debian 7 64bit | Ubuntu 11.10 32bit
Άβαταρ μέλους
ubuntunoid
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 04 Δεκ 2009, 13:58

tolis_01 έγραψε:Νταξ, κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε σήμερα :D Αντί να τα λέω εγώ τα λέει ο Epirotes :D

Mπα, δεν γκρεμίστηκε κανένας φούρνος, απλά όταν διαβάζω ανυπόστατα πράγματα τα παίρνω κι εγώ λίγο στο κρανίο (και με το δίκιο μου νομίζω).

ubuntunoid έγραψε:Epirotes εδω θα διαφωνήσω μαζί σου. Το οτι πολλες εταιριες βγαζουν τα προϊόντα τους μονο για windows (hardware & software) δεν ειναι εκβιασμός;;; Το οτι με διάφορα τερτίπια επικοινωνιακά και μη προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του linux με εντελώς αθεμιτα μέσα δεν είναι εκβιασμός;;; To οτι καταδικάζουν μεγαλο κομματι κοσμου στην άγνοια μεσω του ελέγχου της πληροφόρησης δεν είναι εκβιασμός;;;
Εpirotes έγραψε:τουλάχιστον όχι τον απλό, οικιακό χρήστη με απλές ανάγκες

Αυτόν και αν τον έχουνε ξεσκίσει...
Κλεινοντας θελω να πώ οτι ξέρω πολύ καλά σε τι κοινωνία ζω. Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα κανω τουμπεκί και θα αποδέχομαι ό,τι συμβαίνει γύρω μου.

Καλώς ήλθες στον "όμορφο κόσμο (αγγελικά πλασμένο)" του καπιταλισμού και της (αν-)ελεύθερης αγοράς. Εγώ δεν είπα σε κανέναν να κάνει τουμπεκί, τουναντίον. Αλλά, το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε εδώ κι είτε έχουμε μόνο Ubuntu είτε είμαστε πολυσυμπαντικοί (όπως καλή ώρα εγώ) αποδεικνύει ότι ο εκβιασμός των εταιρειών δεν είναι νομοτέλεια, όπως ήθελε να το παρουσιάσει το μέλος στο οποίο απάντησα. Εγώ το μόνο που ζητάω εδώ μέσα, αλλά και στη ζωή μου γενικά, είναι λίγος σεβασμός. Όπως εγώ σέβομαι την άποψή σου να είσαι π.χ. "σκληροπυρηνικός" Λινουξάς, σεβάσου κι εσύ την δική μου επιλογή να είμαι πολυσυμπαντικός. Τέλος, και για σένα ισχύει ότι είπα στον vagrale13: μονοτονικό έχουμε, ελληνικά γράφουμε, τονίζουμε τις λέξεις που θέλουν τόνο.
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας