Ιός που θα χτυπήσει 1 Απριλίου.

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Ιός που θα χτυπήσει 1 Απριλίου.

Δημοσίευσηαπό Mokou » 31 Μαρ 2009, 20:51

Φήμες έχουν βγει ότι αύριο 1 Απριλίου ένας επικίνδυνος ιός θα χτυπήσει τους υπολογιστές 3.000.000 και παραπάνω ανθρώπων.Η microsoft δίνει 250.000 για όποιον βρει μια λύση για τον ιό που εννοείται ότι θα καταπλήξει το λογισμικό της microsoft.Ένα είναι το μήνυμα βάλτε LINUX. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Ιός που θα χτυπήσει 1 Απριλίου.

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 31 Μαρ 2009, 21:21

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις γιατί είμαι νέος στους υπολογιστές:
1. Τι είναι αυτό που λές ιος;
2. Το microsoft που λές είναι πρόγραμμα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 31 Μαρ 2009, 21:30

kaingeo έγραψε:Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις γιατί είμαι νέος στους υπολογιστές:
1. Τι είναι αυτό που λές ιος;
2. Το microsoft που λές είναι πρόγραμμα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αν δεν μου κάνεις πλάκα τότε ιός είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ως σκοπό να αναπαράγει τον εαυτό του πολλές φορές έτσι ώστε να πηγαίνει σε πολλά κομμάτια ενός υπολογιστή αλλά να εξαπλώνεται και σε άλλους υπολογιστές και να προσβάλει και άλλους και άλλους και άλλους.Σκοπός του ιού είναι μερικές φορές απλά να σε τρομάξει αλλά τις περισσότερες φορές έχει σκοπό να "πειράξει" τα αρχεία ενός προσβεβλημένου χρήστη ,να του διαγράψει αρχεία και άλλα πολλά πολύ χειρότερα.

Μicrosoft ονομάζεται η εταιρεία που έχει το software windows (95,98,00,xp,vista,7) καθώς και φτιάχνει κομμάτια υπολογιστών (πληκτρολόγια,ποντίκια.....................και άλλα πολλά).

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 31 Μαρ 2009, 21:40

Ρε σόρρυ που σε έβαλα με τις μ......ς μου να γράψεις τόσο κείμενο. Πλάκα έκανα αλλά δεν έβαλα το :) σόρρυ και πάλι.
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 31 Μαρ 2009, 22:03

kaingeo έγραψε:Ρε σόρρυ που σε έβαλα με τις μ......ς μου να γράψεις τόσο κείμενο. Πλάκα έκανα αλλά δεν έβαλα το :) σόρρυ και πάλι.

Off topic:
Έκανα αναζήτηση με το locate microsoft στο Η/Υ και βρήκε μόνο κάτι γραμματοσειρές , τι είναι άραγε αυτό :mrgreen:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό panligo » 31 Μαρ 2009, 22:22

linuxman έγραψε:
Off topic:
Έκανα αναζήτηση με το locate microsoft στο Η/Υ και βρήκε μόνο κάτι γραμματοσειρές , τι είναι άραγε αυτό :mrgreen:

Α, το συστημά σου είναι μολυσμένο :mrgreen: ...... να το προσέξεις αυτό. Κάνε κανένα σκανάρισμα με το clamav :!: :lol: :lol:
Εμένα πάλι είναι πεντακάθαρο :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 01 Απρ 2009, 00:30

Mokou έγραψε:Ένα είναι το μήνυμα βάλτε LINUX. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Υπάρχει και κάτι καλύτερο. Μην πιστεύετε ότι μ......α hoax κυκλοφορεί ;)
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 01 Απρ 2009, 00:40

kaingeo έγραψε:Ρε σόρρυ που σε έβαλα με τις μ......ς μου να γράψεις τόσο κείμενο. Πλάκα έκανα αλλά δεν έβαλα το :) σόρρυ και πάλι.

Δεν πειράζει μωρέ έκανα και την επανάληψη μου για μια θεωρία που έχω στο Α.Τ.Ε.Ι :)

Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 01 Απρ 2009, 01:00

A.T.E.I. ... Ουάου ... ώστε τα λέει κάποιος έτσι??? :D :D
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 01 Απρ 2009, 04:59

Ώχ
δεν θα το πιστέψετε :shock:

Καθόμουν στο pc και έκανα browsing στο Internet ... πάω λοιπόν σε μιά σελίδα που έλεγε πατηστε εδώ για το μυστικό της αιώνιας ζωής
πατάω λοιπόν ο άμοιρος και μου πετάγεται ενα μεγαλο pop-up παώ λιπόν να το κλείσω με το ποντίκι αλλά να που είχα ένα αναψυχτηκό δίπλα
και χύθηκε δίπλα στο laptop τρέχω λοιπόν να φέρω χαρτι...
το Laptop ηταν

...
τυχερό ούφφφ πρόλαβα να το σώσω απο τον χαμό
χαρηκα λοιπόν που είχα προλάβει να σώσω το laptop απο βέβαιο θάνατο..
Όμως για κακή μου τύχη εκείνη την ώρα είχα ξεχασει το pop-up ανοιχτό και έτσι δεν έβλεπα τι γινόταν απο πίσω απο το παράθυρο ....
Βλέπετε το pop-up είχε πιάσει όλη την οθόνη και δεν μπορούσα να δώ απο πίσω....
πιάνω λοιπόν με αγωνία το ποντίκι και το οδηγώ αποφασιστικά προς το σύμβολο X ώστε να κλείσω το παράθυρο και να δώ τη παίζει απο πίσω
ΚλίΚ κάνω με δύναμη με τον δείχτη μου (που είχε ακόμα αναψυχτηκό πάνω)
Το pop-up έκλεισε! και η αγωνία είχε φουντώσει. ...

...
Κάνω αμέσως minimize τον browser!!!
Κοιτάω λοιπόν δεξιά και αριστερρα στο desktop χμμ λέω τίποτα ύποπτο
Είχαν μείνει μόνο κατι tabs ανοιχτά στον browser χμμμμ
Είπα απο μέσα μου αυτο το pop-up θα ηταν σαν όλα τα άλλα
Ετσι λοίπόν αμέρημνος συνέχησα το browsing ... αχ ο άμοιρος....
πάω λοιπόν σε ένα site ξανά και είδα μία ωραία κοπέλα
πόπο είπα μέσα μου αυτή είναι γυναίκα ...
πςςςς θαύμα της φύσης να πούμε
Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι κάπου την έχω την φωτογραφία της χμμμ
Ααα θυμήθηκα είπα...
πάω στις "οι είκόνες μου" και πατάω ένα search για fantastikh_gomena_pou_me_ekane_na_pistepsw_oti_den_yparxei_allh_1000000*
περιμένω
και
περιμένω... τίποτα
Δεν υπήρχε καμία εικόνα
ποπο λέω για να κοιτάξω να δώ μία μία έτσι λοιπόν πάω κα ανοίγω μία εικόνα
Τί βλέπω λοιπόν ? :o :o :o :o :o :o

Υπήρχαν παντού αίματα η κοπέλα ήταν σκοτωμένη με τον πιό αισχρό digital τροπο
μαλλον λέω θα το είχα κάνει με εκείνο το παντερμο φοτοσοπ που έκανε μόνο του πολλά και ας μην ήξερα τι έκανα
αποκλείετε σκέφτικα να μπεί κάτι στο pc μου αφου αγόρασα το antivirus 2010 ultimate edition 100 euro.
χα χα γέλασα αφου μου του συνέστησε εξάλου ο κυρ Σωτήρης που ξέρει πολλά απο windows vista
αυτά λέει "είναι πολύ δυνατό μηχάνημα ...τα windows vista είναι πολύ καλά και πολύ φτηνά σε αγαπώ microsoft ...έχουν και ένα πολύ ωραίο start menu " ... ποπο πόσα ξέρει ο κυρ Σωτήρης κάποια μέρα θα μάθω και εγώ να ανοίγω τον sql-server να κάνω μερικά κλικ και να πέρνω πολλά λεφτά
Bλέπετε είμαι σε windows vista XXXcrackvirus+tapperware_edition_cold_ultimate_(very_good)
καθώς δεν υπάρχει καλυτέρος υπολογιστής απο αυτόν με windows με πολλά πολλά intel και κάτι νουμεράκια μετα που δεν ξέρω τι είναι
εμένα η γκόμενα με νοιάζει ...
αχχ την καημένη
Κοιτάω λοιπόν και άλλες εικόνες
αμαν λέω
και τι ειδα δεν λέγεται πο πο
άλλες ήταν άρωστες και με σπιράκια παντού στο σώμα τους άλλες ήταν πράσινες
όλες ειχαν πάνω τους ένα τατουάζ που έγραφε Conficker
εκείνη την στιγμή το pc μου τρελάθηκε ο κάδος ανακύκλωσης έβυχε συνέχεια
η επιφάνει εργασίας είχε κατι κόκκινα διαολάκια και κάτι πιγκουινάκια που μου κάνανε χερονομίες
καλά λέω τι είναι αυτά αμαν πλάκα με κάνεις κι όμως αυτά τα πα ζωιήφια μου έδειχναν κάτι
μου δείχναν ένα μάυρο κουτάκι που έγραφε είσαι "ζώων μαλάκα" απο τα νέυρα μου λοιπόν και εγώ
κυνήγησα τα διαολακια και τα πιγκοινάκια με το ποντίκι όμως αυτά όταν τα ακουμπούσα μου έλεγαν
κάτι περίεργα όπως connection to server succeed zombie 79.123.121.89 added successfully
πλάκα είχε κάθε άρχησε να μου φένεται ότι τελικά ήταν ένα παιχνίδι χμμμ
χα χα ναι τώρα το κατάλαβα είναι ένα παιχνίδι για την επιφάνεια εργασείας των windows vista
μα αφου έχω τα πιό καλα windows αυτα δεν παθαίνουν τίποτα.
αμέσως μετά εμαφανίστηκε το google earth παράξενο παιχνίδι λέω
τα διαολάκια μου έδειχναν με τα μικροσκοπικά τους δακτυλάκια να βάλω το ποντίκι μου όπου θέλω στον
χάρτη και έτσι να διαδόσω τον "ιο" όπου θέλω χα χα πλάκα είχε τελίκα το παιχνίδι...
Σκέφτηκα για φαντάσου να ήταν αληθινό χα χα είπα μέσα μου σατανικά και συνέχησα να παίζω.
Ειπα αυτό το παιχνίδι θα το παίξω πολλές ... ώρες
...
Ελπίζω μόνο να μην είναι trial γιατι θα πρέπει μετα να ψάχνω το crack του
.
.
.
.
.
.
.
.
.
............. Άντε καλό μήνα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας