Θερμοκρασία GPU
έχοντας την παρακάτω γραμμή στο .conkyrc(προϋπόθεση να έχει αισθητήρα η κάρτα γραφικών)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
${font Neuropolitical:size=11}${color 00FF14}GPU ${font Neuropolitical:size=11}${color yellow}${alignr}temp: ${font Neuropolitical:size=11}${color FFFFFF}${execi 3 aticonfig --adapter=0 --od-gettemperature | grep "Sensor" | cut -c37-38 ;}°C
Ρολόγια πυρήνα GPU
${color green}${font Neuropolitical:size=8}Clocks Core: ${color FFFFFF}${execi 3 amdconfig --adapter=0 --od-getclocks | grep "Current Clocks" | cut -c32-35;}MHz
Ρολόγια μνήμης GPU
${color green}${font Neuropolitical:size=8}Clocks Memory: ${color FFFFFF}${execi 3 amdconfig --adapter=0 --od-getclocks | grep "Current Clocks" | cut -c46-49;}MHz
Φόρτος GPU
${color green}${font Neuropolitical:size=8}GPU Load: ${color FFFFFF}${execi 3 amdconfig --adapter=0 --od-getclocks | grep "GPU load" | cut -c32-34;}
Ορίστε και το αποτέλεσμα.(με πράσινο χρώμα έχω τις ενδείξεις της GPU)

Απαιτούμενη εντολή που δίνεται μια φορά και ισχύει πάντα, έως την επόμενη επανεγκατάσταση-αναβάθμιση των οδηγών, είναι:
sudo aticonfig --initial -f
Στα χρώματα και στα fonts βάζετε όποια θέλετε.
Όποιος έχει πάνω από μια κάρτα γραφικών αν δεν έχει αποτέλεσμα ή θέλει πληροφορίες και από τις δύο κάρτες(όπως στην εικόνα που έχω το φόρτο και από τις δύο κάρτες) αντικαθιστά το adapter=0 με adapter=1 ή προσθέτει και άλλη γραμμή με το adapter=1.
Είναι χρήσιμα πέρα από τα προφανή θερμοκρασία και φόρτο, γιατί δείχνουν αν μια εφαρμογή λειτουργεί σωστά π.χ. εμένα κόλλαγε τα ρολόγια ο vlc http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=24&t=26349
Edit: Μπορείτε δίνοντας
amdconfig
amdconfig .... και αυτό που θέλετε