Αν και αρχάριος στο linux, λέω να πω κάτι. Και εγώ τρόμαξα με αυτά που είδα στην αρχή, αλλά αφού εγκατέστησα το gnome-shell από το software center, απογοητεύτηκα πλήρως από το νέο gnome. Στη
δεύτερη φορά που έκανα login, εμφανίστηκε το αγαπημένο μου gnome classic και έστρωσαν όλα !!! Αρχικά και σε αυτό νόμιζα ότι ήρθε το τέλος, αλλά ψαχουλεύοντας λίγο στο ιντερνετ, βρήκα ότι η παραμετροποίηση στις μπάρες πλέον γίνεται με ALT + δεξί κλικ !!!
Η απορία μου είναι η εξής... Στις παρακάτω εικόνες, προφανώς φαίνεται το πως έχω ρυθμίσει την κάτω μπάρα. Απλώς έτσι με βολεύουν οι συντομεύσεις μου (από τα windows ακόμα) και δε θέλω να τις αλλάξω θέση, οπότε τις βάζω εκεί. Μέχρι την 11.04, έτσι είχα το desktop μου, αλλά στην 11.10 ήρθε ουρανοκατέβατη και νέα μπάρα από πάνω !!! Αν μετακινήσω την κάτω μπάρα στην κορυφή, η πάνω μπάρα κρύβεται !!! Αν την βάλω κάτω όπως με βολεύει, ξαναεμφανίζεται η πάνω και μπαίνει πίσω από κάθε παράθυρο σε πλήρη οθόνη !!! Δεν ενοχλεί κάπου, απλά μου φαίνεται παράξενη...

-

-

Σίγουρα όμως, δεν ήρθε και η καταστροφή του gnome, τουλάχιστον όχι ακόμη.
Καλώς σας βρήκα και από εδώ !!!