Συντονιστής: the_eye
headless έγραψε:
2.Η ασφάλεια σε online συναλλαγές,αυτό δεν είναι θέμα λειτουργικού,είναι θέμα browser και χρήστη.
Αν προσέχεις το url να είναι σωστό ,σιγουρευτείς οτι δεν έχεις πέσει θύμα phising και χρησιμοποιείς sites έγκυρα όπως π.χ. paypal δε θα έχεις πρόβλημα.
έγραψε:Απο οτι μου εχουν πει δεν τιθετε θεμα για ιους κτλ αρα δεν χρειαζεται antivirus, σωστα?
statik έγραψε:Ωραια, σε περιαλλον win μου εχει τυχη σε καποιες σελιδες να χτυπαει το antivirus και να με προειδοποιει να μην μπω σε αυτη την σελιδα διοτι κατα πασα πιθανοτητα υπαρχει ιος, ή κατεβαζοντας καποιο προγραμμα (ολοι μας το κανουμε ) απο torrent ;h rapidshare να περιεχει καποιο σε αρχειο virus . To linux πως θα αντιδρασει? Δηλαδη θα υπαρχει ο ιος αλλα ειναι φταγμενοσ μονο για Windows οποτε το linux δεν το πειραζει αρα δεν ανυσυχω? Αν ειναι ομως ετσι και εχω διπλο συστημα λινουξ και win. οταν θα μπω σε win θα εχω γεμισει ιους απο το linux που δεν τους εδινα σημασια. Τι λετε?
ancanta έγραψε:δοκιμασε και το No Script addon του ff για να εισαι καλυμμενος σε καποια πραγματα οσον αφορα το surfarisma σου...