Τις τελευταιες μερες μπαινω στο διαδικτυο με το Laptop 1 της υπογραφης μου.
Εκει εχω το Transmission 1.5.1 και το σερφαρισμα με τον Mozilla ειναι ακομα πιο αργο.
panligo έγραψε:Δοκίμασε και με άλλα torrent client μήπως και δεν φταίει το transmission. Επίσης αν έχεις περάσει πολλά πρόσθετα στον firefox έλεγξε μήπως και κάποιο από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα.
Να έχεις υπόψιν ότι σχεδόν ποτέ (για να μην πω ποτέ) κανείς δεν έχει το εύρος ζώνης για το οποίο πληρώνει.. Για παράδειγμα οι περισσότεροι που έχουμε 24mbps συνήθως η ταχύτητά μας είναι περίπου στα 10mbps(μπορεί και λιγότερο..)
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Εχω συνδεση 2 MBps και αυτο ειναι πανω-κατω και το πραγματικο bitrate που πιανω.
Στο Mozilla δεν εχω προσθετα.
Οποτε περνάμε στη βοηθεια των αλλων παιδιων, σχετικα με τη ρυθμιση της ταχυτητας ανεβασματος.
Γνωριζα απο πριν οτι καλο ειναι να εχω χαμηλη ταχυτητα ανεβασματος στο Transmission και ετσι στις προτιμησεις του προγραμματος το ειχα συνηθως 2-4 ΚΒ/s.
Δεν το εκανα 0 γιατι νομιζα οτι μετα ισως ο tracker να μειωνε σκοπιμα την ταχυτητα κατεβασματος, και αυτο γιατι δεν ειναι σωστο να εχει καποιος ratio ισο με 0.
Τελικα ρυθμισα το ανεβασμα στο 0 ΚΒ/s, και διαπιστωσα οτι οχι μονο δεν υπαρχει προβλημα στην ταχυτητα κατεβασματος, αλλα ειδα και τεραστια βελτιωση στην ταχυτητα σερφαρισματος με τον Mozilla.
Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.
Γνώσεις ⇛ Linux: Ελάχιστες ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Άριστα
1. Dell Inspiron Q15R N5110: Intel Core i5-2450M (2.50 GHz) / 4 GB RAM / NVIDIA GT525M 1GB |Λειτουργικό: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
2. HP Probook 4520s: Intel Core i3-370M (2.40 GHz) / 3 GB RAM / ATI Mobility Radeon HD 4500 | Λειτουργικό: Ubuntu 12.10 64bit
_____________________________________________________________________________________________________________
My Samos Blog