Εγκατάσταση outlook σε ubuntu.

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Εγκατάσταση outlook σε ubuntu.

Δημοσίευσηαπό Psymon » 02 Μαρ 2011, 21:34

logari81 Αυτή ήταν ανέκαθεν η τακτική της Microsoft. Αν όμως ο κόσμος στρέφεται σιγά σιγά σε open source συστήματα θα δει πως και όλα μπορεί να τα βρει, να τα αναζητήσει σε forums κλπ και πως υπάρχει άμεση υποστήριξη, όπως και σε αυτό εδώ το forum, και μάλιστα δωρεάν. Μακάρι σταδιακά κάποια στιγμή να μπορώ και εγώ να προσφέρω σε αυτό το forum και γιατί όχι γενικά στην linux κοινότητα. Έτσι κι αλλιώς με των σχεδιασμό ιστοσελίδων ασχολούμαι, είμαι και τεχνικός Η/Υ κλπ οπότε αν μπορώ και εγώ να προσφέρω θα το κάνω απλόχερα!
Γιώργο Ναι όντως το 1gb δεδομένων mail είναι πολύ! Κατά την άποψή μου επίσης είναι και ένας από τους λόγους που μπορεί να σκάει. Θα προσπαθήσω όπως λες κάπως να το σπάσω σε πιο μικρά κομμάτια η έστω να κάνω κάποια εκκαθάριση σε mails που ίσως δεν χρειάζομαι πλέον.
malos Με virtualbox προϋποθέτει ότι θα τρέχω windows για να ανοίγω το outlook. Εγώ όμως το οποιοδήποτε πρόγραμμα χρησιμοποιώ για τα mail μου το έχω συνεχώς ανοιχτό οπότε αν τρέχουν και συνεχώς windows τσάμπα τους πόρους που θα χρησιμοποιεί και στην ουσία δεν έχει και νόημα που έχω ubuntu. Εντάξει την βρίσκω την άκρη με το thunderbird. Άμα περάσω και τα mail μου από το outlook θα είμαι μια χαρά!
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και όπως είπα και πιο πάνω αν μπορώ να βοηθήσω και κάπου απλά πείτε μου!
Acer Aspire 5520, AMD Athlon 64 1,7Ghz, 2gb ddr2 μνήμη, λειτουργικό: Ubuntu 10.10 .
Psymon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Psymon » 02 Μαρ 2011, 22:01

Επίσης επειδή έχω κάνει εγκατάσταση τον thunderbird στα Αγγλικά πως μπορώ να το γυρίσω στα Ελληνικά;
Acer Aspire 5520, AMD Athlon 64 1,7Ghz, 2gb ddr2 μνήμη, λειτουργικό: Ubuntu 10.10 .
Psymon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 02 Μαρ 2011, 22:08

System--Administration--Language Support
κι αν εγκαταστήσεις τα ελληνικά από το Install/Remove languages θα μπορείς να γυρίσεις ολόκληρο το συστημά σου στα ελληνικα.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 02 Μαρ 2011, 22:37

Aν εγκαταστήσεις την γλωσσική υποστήριξη για μια γλώσσα, μπορείς να την επιλέξεις μόνο για κάποια εφαρμογή,
δημιουργώντας ένα σενάριο εντολών για την εκκίνηση της στην επιθυμητή γλώσσα...

Παράδειγμα
Κώδικας: Επιλογή όλων
#!/bin/bash
#launch openoffice with italian user interface
LANG=it_IT.utf8 openoffice.org

Αφού βάλεις τα παραπάνω σ' ένα αρχείο κειμένου το κάνεις εκτελέσιμο και είσαι έτοιμος.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις έναν εκκινητή για το μενού, ή να εκκινείς την εφαρμογή με διπλό κλικ πάνω του.
Για ελληνικά χρησιμοποιείς την εντολή με LANG=el_GR.utf8, για αγγλικά μόνο με το LANG=

Αν δεν δουλέψει το LANG, χρησιμοποίησε την μεταβλητή περιβάλλοντος LANGUAGE
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ