Συντονιστής: the_eye

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν αυτές οι ρυθμίσεις για απλούς λογαριασμούς yahoo.gr, έχω την εντύπωση ότι αυτές οι ρυθμίσεις είναι για λογαριασμούς «plus» (όχι δωρεάν δηλαδή).
Εν πάση περιπτώσει, αν δεν σου δουλέψει και δεν μπορέσει να τις εντοπίσει αυτόματα ο thunderbird δοκίμασε και τις παρακάτω (μόλις τις έλεγξα):
1. Μπες στο λογαριασμό σου από τον Firefox και ενεργοποίησε το POP & μεταβίβαση (τσέκαρε το «Πρόσβαση σε Web & POP» - είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω και διαπίστωσα με έκπληξη ότι είχε απενεργοποιηθεί.)
2. Βάλε για διακομιστή εισερχομένων το pop.mail.yahoo.com, θύρα 995, με ασφάλεια σύνδεσης SSL/TLS και χωρίς χρήση ασφαλούς διαπίστευσης.
3. Βάλε για διακομιστή εξερχομένων το smtp.mail.yahoo.com, θύρα 465, πάλι με ασφάλεια σύνδεσης SSL/TLS αλλά με χρήση ασφαλούς διαπίστευσης.
(Στο πεδίο «Όνομα χρήστη» βάλε το όνομα του λογαριασμού σου χωρίς το «@yahoo.gr» όπως λέει και ο Prov83)

Babis_ECE έγραψε:Επίσης νομίζω ότι για να δεις τα yahoo mail σου μέσω THunderbird (γενικότερα μέσω clients) πρέπει να πληρώνεις την υπηρεσία Yahoo! Plus. Σωστά?
Γιατί με ενδιέφερε κι εμένα, αλλά δεν έχω Plus.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Αυτό ισχύει μόνο για λογαριασμούς @yahoo.com.
Οι λογαριασμοί @yahoo.gr υποστηρίζουν pop κανονικά αν και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αναφέρουν ότι είναι σε δοκιμαστική λειτουργία.