Εχω σοβαρο προβλημα οταν προσπαθω να δω οποιοδηποτε site με flash! Ειναι τοσο μεγαλη η χρηση της CPU που κανει το λαπτοπ να "κολλαει" εντελως και να χρειαζεται να κανω hard reboot Εχω εγκαταστησει ολα τα codecs συμφωνα με τον οδηγο στο How to. To codec που ειναι εγκατεστημενο και χρησιμοποιει ο Firefox ειναι το Adobbe flash. Παρτε μια ιδεα για το τι συμβαινει...
Κανονικο site με flash banners...

Youtube....

Και η τραγικη καταληξη....crashαρισμα.... (Το ειδα και αυτο στην ζωη μου!!)

Off topic:
(Να λοιπον γιατι αγαπαω το ubuntu ... μεσα στον ολο χαμο επαιρνα και photos απο το desktop!!!)
Δεν ξερω αν οφειλεται στο codec η καπου αλλου μιας και με το συγκεκριμενο λαπτοπ αντιμετωπιζω και το εξης προβλημα με την καρτα ηχου:
Ενα τεραστιο flood απο το συγκεκριμενο "λαθος" μεσα στο user.log το οποιο ειναι bug αλλα δεν ξερω αν υπαρχει λυση μεχρι στιγμης... Παντως εχω περασει τα drivers της realtec απο το site τους (που καποιοι προτειναν σαν λυση σε ξενα forums)
- Κώδικας: Επιλογή όλων
......Jan 5 13:06:36 Laptopi pulseaudio[1705]: ratelimit.c: 12 events suppressed
Jan 5 13:06:41 Laptopi pulseaudio[1705]: ratelimit.c: 18 events suppressed
Jan 5 13:06:46 Laptopi pulseaudio[1705]: ratelimit.c: 1 events suppressed
Jan 5 13:06:52 Laptopi pulseaudio[1705]: ratelimit.c: 1 events suppressed......
Και επισης flood (το οποιο ειναι και αυτο bug και δεν ξερω αν υπαρχει λυση) απο το syslog και την ασυρματη καρτα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Jan 5 14:07:14 Laptopi wpa_supplicant[1380]: CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
Jan 5 14:09:14 Laptopi wpa_supplicant[1380]: CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
Jan 5 14:11:14 Laptopi wpa_supplicant[1380]: CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
Δεν ξερω αν το παραπανω παιζει καποιο ρολο!
Να πω την αληθεια πιο πολυ υποπτευομαι την καρτα ηχου παρα το Flash..Το Λαπτοπ ειναι οπως το βλεπετε στην υπογραφη μου χωρις να χρησιμοποιω compiz η αλλες οποιεςδηποτε εφαρμογες. Ολα αυτα κανουν το καινουργιο μου λαπτοπ (που με χαρα πηρα!!) σχεδον ακαταληλο για ubuntu!
Βαλτε ρε παιδια ενα χερακι μπας και δουμε ασπρη μερα γιατι δεν θελω να παω σε windows!