simosx έγραψε:
Τι μπορεί να είναι το θέμα της εκπομπής;
Μπορεί να είναι διάφορα πράγματα.
Αν κάποιος κάνει την αρχή, θα κάνω και εγώ μια ηχογράφηση που θα μπορεί να εισαχθεί εύκολα στην εκπομπή.
Προτείνω, για το casting να δοκιμάσουμε να διαβάσουμε και να ηχογραφήσουμε ένα κείμενο, μιας παραγράφου (όλοι το ίδιο) και ίσως και στα Αγγλικά ένα μικρότερο γιατί για φανταστείτε να πρέπει να ειπωθεί κάτι στα Αγγλικά και να είναι στο στυλ " Αι λοβ γιου - Γιου λαβ Αι "
Το κείμενο μπορεί να είναι ο,τι. Έτσι θα δούμε την ευφράδεια και θα ακούσουμε την φωνή και θα γλιτώσουμε το να κατεβάζουμε πράγματα από το κεφάλι μας...
Επίσης για λόγους αξιοκρατίας θα χρησιμοποιήσουμε φτηνά μικρόφωνα και απλά προγράμματα (όπως είπε και ο Σίμος). Ας πούμε μικρόφωνο laptop είτε κάποιο κανονικό των 10Ε.
Και αφού οι περισσότεροι θέλουν να χτυπήσουμε την πόρτα κάποιου σταθμού ... ας το κάνουμε.
Και εγώ είμαι οκ, για μην μπλέξουμε με πολλά τεχνικά θέματα.
Αν κάποιοι ακούνε κάποιους σταθμούς ήδη ας τους ποστάρουν. Επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα αρχίσουν να φτιάχνουν λίστες με δεκάδες σταθμούς και θα μπλεχτούμε... λέω ο καθένας να έχει δικαίωμα να προτείνει μέχρι 2 σταθμούς. Οι σταθμοί θα πρέπει να έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.
Μετά θα γράψουμε μια - δύο επιστολές τους υπεύθυνους ... και βλέπουμε.
Μην ξεχνάτε ότι εμείς μπορεί να τα βρούμε και να τα συμφωνήσουμε αλλά να φάμε πόρτες από τους σταθμούς για αυτός περιμένετε λίγο ακόμα πριν το πείτε στους φίλους σας...