Αρχικα ολες ειναι δημιουργημενες στο GIMP και τα γραφικα που εχουν χρησιμοποιηθει δεν εχουν κανενα περιορισμο.
Τα headers που εφτιαξα, ειναι σαφως επηρεασμενα απο τα νεα χρωματα του Ubuntu (μωβ) και εγινε και μια προσπαθεια να συνδεσω ταυτοχρονα και το καφε (βλ. 2ο header). Τις τρεις πρωτες προσπαθειες μου προσωπικα δεν μου αρεσουν... αυτο το μωβ, σαν χρωμα, ειναι λιγο δυσκολο και κουραστικο για να συνδυαστει με τα υπολοιπα χρωματα. Αν δειτε και το βασικο ubuntu theme, στην ουσια ειναι καφε (ανοιχτο) και εχει το μωβ, μονο στο wallpaper.
Γι' αυτο αλλωστε και στην τελευταια μου προταση, ασχοληθηκα μονο με το καφε χρωμα και απεκλεισα το μωβ. Τα ηδη χρησιμοποιουμενα χρωματα του forum ειναι αρκετα καλα και ξεκουραστα και γιαυτο δεν θα ηθελα να αλλαξουν. Ετσι εδωσα μια πιο glossy υφη, και προσθεσα λιγο σκιες και αλλα πολυ απλα εφε.
Θα μου αρεσε σαν κοινοτητα να εχουμε μια μασκοτ/logo οπου θα χρησιμοποιηται ο Tux, αφου ειναι και το σημα κατατεθεν του linux και γιαυτο χρησιμοποιησα και διαφορες μορφες του Tux, που παραπεμπουν σε Ελληνικο στοιχειο. Επισης οπως εχετε δει... εχω προσθεσει και σαν "υδατογραφημα", ας πουμε, την μασκοτ της τρεχουσας εκδοσης του Ubuntu, τον Λυγκα... και το οποιο θα αλλαζει αναλογα με την εκαστοτε εκδοση. Εννοειτε οτιδηποτε απο τα παραπανω μπορει να αφαιρεθει η να προστεθει κατι αλλο που νομιζετε οτι χρειαζετε... τα σχολια δεκτα.