H GOOGLE ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: H GOOGLE ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό Radwan Robert Axmet » 26 Ιούλ 2011, 15:00

Εγώ δεν έχω κανένα (μεχρι στιγμής) παράπονο απο την google, τά έχω όλα σε ένα λογαριασμό, ταχτοποϊμένα και νοικικιρεμένα, gmail,g+ κλπ. Όμως πάντα είναι καλό να έχεις κ μια εναλαχτηκή λύση γτ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει, αυτό είναι το κακό της google: είναι τόσο "μαγάλυ" που δεν αφήνει άλλες υπηρεσείς να αναπτηχθούν, με αποτέλεσμα, να ηπάρχουν εναλαχτηκές που όμως, δεν την ξέρουμε. Δες για παράδειγμα το google reader, ξέρεις εναλαχτηκή του; και όμωςε υπάρχει! (δεςhttp://getlilina.org/) ...
@ALdaperan
Πολύ ωραίο και αστείο βιντεάκι!
Γνώσεις → Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 32-bit (el_GR.UTF-8)
Άβαταρ μέλους
Radwan Robert Axmet
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 26 Ιούλ 2011, 17:07

Παίδες ας πούμε και του στραβού το δίκιο το ποιο γνωστό προιον της google έιναι η μηχανή αναζήτησης ακόμα στο mail έχει το hotmail - msn και στο χώρο του social networking το facebook όσο αφορά τον Ελληνικό χώρο. Μόλις μιλούσα για google+ σε γνωστούς και φίλους και δεν είχαν account ή δεν θέλαν πρόσκληση. Διότι όσο αφορά την εμπορική τεχνολογία πτυχία copys κτώνται!!! Να πψ Πραγματική πρωτοπορία έκανε το unity όπου έγερε το κινητό στο H/Y διότι τα menu θυμίζουν αυτά των κινητών!
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 26 Ιούλ 2011, 19:00

pc_magas έγραψε:Παίδες ας πούμε και του στραβού το δίκιο το ποιο γνωστό προιον της google έιναι η μηχανή αναζήτησης ακόμα στο mail έχει το hotmail - msn και στο χώρο του social networking το facebook όσο αφορά τον Ελληνικό χώρο. Μόλις μιλούσα για google+ σε γνωστούς και φίλους και δεν είχαν account ή δεν θέλαν πρόσκληση. Διότι όσο αφορά την εμπορική τεχνολογία πτυχία copys κτώνται!!! Να πψ Πραγματική πρωτοπορία έκανε το unity όπου έγερε το κινητό στο H/Y διότι τα menu θυμίζουν αυτά των κινητών!

Off topic:
Στην ΕΛλάδα! Γιατι εξω... αμα δεν..... εφυγες. Αν και δεν φταινε μονο οι φοιτητες... ωρες ωρες η υλη που διδασκεται ειναι τοσο εκτος υλης :P που αναγκαζεται ο αλλος να αρχισει τα σκονακια + οτι και οι ιδιοι οι καθηγητες πειστ κανουν στις διαφανειες τους ή μεταφρασεις απο αλλου
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό evolgen » 26 Ιούλ 2011, 19:56

Star_Light έγραψε:
pc_magas έγραψε:Παίδες ας πούμε και του στραβού το δίκιο το ποιο γνωστό προιον της google έιναι η μηχανή αναζήτησης ακόμα στο mail έχει το hotmail - msn και στο χώρο του social networking το facebook όσο αφορά τον Ελληνικό χώρο. Μόλις μιλούσα για google+ σε γνωστούς και φίλους και δεν είχαν account ή δεν θέλαν πρόσκληση. Διότι όσο αφορά την εμπορική τεχνολογία πτυχία copys κτώνται!!! Να πψ Πραγματική πρωτοπορία έκανε το unity όπου έγερε το κινητό στο H/Y διότι τα menu θυμίζουν αυτά των κινητών!

Off topic:
Στην ΕΛλάδα! Γιατι εξω... αμα δεν..... εφυγες. Αν και δεν φταινε μονο οι φοιτητες... ωρες ωρες η υλη που διδασκεται ειναι τοσο εκτος υλης :P που αναγκαζεται ο αλλος να αρχισει τα σκονακια + οτι και οι ιδιοι οι καθηγητες πειστ κανουν στις διαφανειες τους ή μεταφρασεις απο αλλου

Off topic:
Βεβαίως και δε φταίνε μόνο οι φοιτητές. Γιατί, το άλλο τραγικό, να βάζουν κάθε χρόνο τα ίδια θέματα, μερικές φορές αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες; Έτσι απαξιώνουν τελείως το μάθημα. Είχα καθηγητή στη σχολή που τον Ιούνιο του 2010 έβαλε θέματα εξετάσεων, με αρίθμηση 1,2,3,4,6,7. Το ίδιο έκανε και φέτος με τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις και όταν του το είπαμε δικαιολογήθηκε ότι τα έβαζε 2 η ώρα το βράδυ. Πφφφφ!
Το να μειώνεις ένα έργο ελεύθερου λογισμικού, επειδή θεωρείς το δικό σου καλύτερο,
είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και δε συμβαδίζει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού.

Γνώσεις Linux: Μέτριο++ ┃ Προγραμματισμός: Perl, R, Python, SQL, C, Common Lisp, BashΑγγλικά: Άριστα

1. Ubuntu 14.04 trusty
2. Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz ‖ RAM 7892 MiB
3. Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
4. eth0: Broadcom NetXtreme BCM57765 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:16b4] (rev 10) ⋮ eth1: Broadcom BCM4331 802.11a/b/g/n [14e4:4331] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
evolgen
daemonTUX
daemonTUX

IRC: bioevolgenec
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 26 Ιούλ 2011, 20:04

evolgen έγραψε:
Off topic:
Βεβαίως και δε φταίνε μόνο οι φοιτητές. Γιατί, το άλλο τραγικό, να βάζουν κάθε χρόνο τα ίδια θέματα, μερικές φορές αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες; Έτσι απαξιώνουν τελείως το μάθημα. Είχα καθηγητή στη σχολή που τον Ιούνιο του 2010 έβαλε θέματα εξετάσεων, με αρίθμηση 1,2,3,4,6,7. Το ίδιο έκανε και φέτος με τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις και όταν του το είπαμε δικαιολογήθηκε ότι τα έβαζε 2 η ώρα το βράδυ. Πφφφφ!

Off topic:
Αυτοι δεν ειναι να τους λες τιποτα... εκει θα επρεπε να υπαρχει κρατος... να τον βουτηξει.. αρχικα διαθεσιμοτητα για κανα 6μηνο - 1 χρονο (αναλογα την σοβαροτητα) και αν το εκανε δευτερη φορα διαγραφη τελειως απο το δημοσιο... νταξει δεν φταινε αυτοι φιλε μου οσο βρισκουν τα κανουν αν δεν εβρισκαν δεν θα τα εκαναν... σορρυ που ειμαι απολυτος αλλα εχει καταντησει σαχλμαρα πλεον ... ελεος πια... ελεος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 26 Ιούλ 2011, 20:15

Star_Light έγραψε:

Off topic:
Αυτοι δεν ειναι να τους λες τιποτα... εκει θα επρεπε να υπαρχει κρατος... να τον βουτηξει.. αρχικα διαθεσιμοτητα για κανα 6μηνο - 1 χρονο (αναλογα την σοβαροτητα) και αν το εκανε δευτερη φορα διαγραφη τελειως απο το δημοσιο... νταξει δεν φταινε αυτοι φιλε μου οσο βρισκουν τα κανουν αν δεν εβρισκαν δεν θα τα εκαναν... σορρυ που ειμαι απολυτος αλλα εχει καταντησει σαχλμαρα πλεον ... ελεος πια... ελεος.

Off topic:
Aκριβως όπως τα λες ειναι !! Αλλα ο καθε ενας φοβάται να μιλήσει .. καταλαβαινεις .. Οι παραταξεις πάλι μιλανε οπου θέλουνε και όπου τους συμφέρει !!! Αυτο με τα θέματα φιλε μου είναι το ελάχιστο στο ελλ. πανεπιστημιο . Στη σχολή μου έχω συναντησει τραγελάφικα πράγματα . Να δίνουν το μάθημα 240 φοιτητες και να περνάνε μόλις 40 , Σε άλλο μάθημα το ποσοστο επιτυχιας να ειναι μονο 3-4% και πάει λέγοντας..Προφανώς κάτι δεν παει καλα με τον καθηγητη , το μαθημα του και τα θεματα που βάζει . Ολοι αυτοι πρεπει να πάρουν πόδι .
Αν κάτσουμε και συζητησουμε αυτο το θεμα θα βρω άπειρα τέτοια παραδείγματα , στη δικια μου σχολή τουλάχιστον , θα ξημερωθουμε

Αξιολογηση των καθηγητων απο τους φοιτητες ΑΜΕΣΑ και να τρίζει η καρέκλα τους οταν τα αποτελεσματα δεν ειναι φυσιολογικα !!!

Αυτα γιατι ανοίξατε ενα offtopic που πονάει
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 26 Ιούλ 2011, 21:29

Off topic:
Πραγματικά συμπονώ απεριόριστα όσους προσπαθούν να καταφέρουν κάτι μέσα από το ελληνικό σύστημα παιδιάς, εγώ το έχω εγκαταλείψει (πνευματικά) από τη δευτέρα γυμνασίου, άρχισα να διαβάζω αξιόλογα και έγκυρα βιβλία και ιστοσελίδες, και βρήκα την πνευματική υγειά μου. Αν συνειδητοποιήσεις ότι τελειώνεις το λύκειο χωρίς να διδαχτείς τη θεωρία της εξέλιξης στη βιολογία, ή τη γαλλική επανάσταση στην ιστορία, Αν συνειδητοποιήσεις πόσοι τελειώνουν πανεπιστημιακές σχολές χωρίς να έχουν μάθει τίποτα για το αντικείμενό τους, ή θα σε πιάσει κατάθλιψη, ή θα βρεις μια χώρα όπου μπορείς να πετύχεις τα πάντα αρκεί να δεχτείς να φέρεσαι στους κατοίκους της ως να είναι ηλίθιοι...
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Radwan Robert Axmet » 27 Ιούλ 2011, 11:34

διαβάστε αυτό:

έγραψε:Είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν το Facebook
Η αμερικανική έκδοση του PC Magazine διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα στην ιστοσελίδα pcmag.com, επιχειρώντας να διερευνήσει τις τάσεις του κοινού σε ότι έχει να κάνει με το Facebook και το νεότευκτο Google+. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αν...μη τι άλλο εντυπωσιακά. Το 50% των ερωτηθέντων δηλώνει έτοιμο να εγκαταλείψει το Facebook για χάρη του Google+!...
Source: TreloKouneli
Published: 2011-07-27 08:03:00 GMT
Γνώσεις → Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 32-bit (el_GR.UTF-8)
Άβαταρ μέλους
Radwan Robert Axmet
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 27 Ιούλ 2011, 11:51

Παιδές καλύτερα να ανοίξω ένα νέο τόπικ γι το θέμα τι μας διδάσκουν τα Παν/μια - εκπαιδευτικό σύστημα.
Και είναι εδώ: viewtopic.php?f=7&t=19570
@evolgen
Ένούσα ότι η μια εταιρία αντιγράφει την άλλη με πτυχία copy's κτωνται.... Πχ. η μπάρα σύνδεσης σε δίκτυο των παραθυριών 7 δεν είναι αντιγραφή από Mac - Linux ? Οι κύκλοι του g+ δεν είναι αντιφραφή των πτυχών του diaspora* ?
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 27 Ιούλ 2011, 12:49

Δείτε αυτό:

pc_magas έγραψε:Παιδές καλύτερα να ανοίξω ένα νέο τόπικ γι το θέμα τι μας διδάσκουν τα Παν/μια - εκπαιδευτικό σύστημα.
Και είναι εδώ: viewtopic.php?f=7&t=19570
@evolgen
Ένούσα ότι η μια εταιρία αντιγράφει την άλλη με πτυχία copy's κτωνται.... Πχ. η μπάρα σύνδεσης σε δίκτυο των παραθυριών 7 δεν είναι αντιγραφή από Mac - Linux ? Οι κύκλοι του g+ δεν είναι αντιφραφή των πτυχών του diaspora* ?

Να μεταφέρω τις δημοσιεύσεις σε εκείνο το θέμα;
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων