Dimitrios.gr έγραψε:δηλ ένας χρήστης των windows γιατί να προτιμήσει linux αφου δεν τα γνωρίζει και έχει μάθει σε αυτά ..
εγω για παράδειγμα είμαι ένας χρηστης windows νομίζω πως είναι λογικότατο αφου όπου και αν πάς για να αγοράσεις pc αυτα έχουν μέσα ....
πως είναι δυνατόν να ήξερα για το linux απο που να τα μάθω ...μιλάω γενικά... εγω ψάχτηκα λιγο με βοήθησέ και ένα άτομο που μου τα έδειξε ότι υπάρχουν και αυτα πριν λίγα χρόνια .....
Τα λέω αυτα γιατι είναι μερικοί που μιλάνε , μιλάνε κάπως απότομα σε άτομα και άσχημα για τα άτομα που έρχονται να μάθουν το linux και τους θεωρούν άσχετους και θυμάμαι έλεγε (συγκεκρημενα προτιμά να έρθουν 10 σχετικοί παρα 1000 άσχετοι απο ένα αρθρο ενός στο internet )
και ερωτώ αφού οι χρήστες των windows ειναι περίπου το 90 %-95% από ποιους περιμένει σχετικούς ????
δηλ ένας χρήστης των windows γιατί να προτιμήσει linux αφου δεν τα γνωρίζει και έχει μάθει σε αυτά ..Είναι ένα κατά πολύ γρηγορότερο, ασφαλέστερο και σταθερότερο λειτουργικό το οποίο επίσης εκμεταλλεύεται το hardware σου πολύ καλύτερα απ' τα Windows.
Δοκίμασε να βάλεις Windows σε ένα παλιό pc και ύστερα δοκίμασε μια διανομή linux στο ίδιο..

Επίσης είναι και η διαφορά νοοτροπίας που ανέφερα και παραπάνω καθώς και η κατά πολύ καλύτερη υποστήριξη.
Κοίτα και γω είμαι σχετικά καινούριος χρήστης linux (8 μήνες) αλλά αυτό που λες δεν το συνάντησα. Και σε αυτό το forum, αλλά και αλλού οι απαντήσεις ήταν και είναι πλήρης, ευγενικές και τεκμηριωμένες και η βοήθεια πολύτιμη από άτομα που χαίρονται να συνεισφέρουν εθελοντικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν απευθύνονται όλες οι διανομές σε όλους τους χρήστες. Στο Ubuntu όμως αυτό ισχύει και βασικά απευθύνεται κυρίως σε νεότερους χρήστες για να διευκολύνει την μετάβαση απ' τα Windows. Δεν νομίζω να συνάντησες τέτοια συμπεριφορά εδώ...
Από κει και πέρα αν θες να μάθεις περισσότερα για το linux και να ψαχτείς είναι στο χέρι σου. Βοήθεια πάντα θα υπάρχει πιστεύω...