fkol k4 έγραψε:
1. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που μπαίνεις στην αγορά εργασίας, το τσάμπα και βερεσέ τρέξιμο είναι κάτι που όλοι το έχουν κάνει και θα το κάνεις κι εσύ. Και όταν (και αν) φτάσεις εσύ σε ένα επίπεδο που να ζητάς εσύ εργαζομένους, θα το προκαλείς εσύ σε άλλους. That's life man, deal with it.![]()
2.Αυτό που λες ισχύει, αλλά ο κάθε εργοδότης όταν πληρώνει μισθό, θέλει να δει απόδοση των χρημάτων του. Εκεί οι γνωριμίες δεν μετράνε μία. Αν είσαι χάλιας, δεν πα' να 'χεις και το Θεό μπάρμπα, το σουτ που θα φας δεν θα έχει ταίρι. Εκτός αν νομίζετε ότι οι επιχειρήσεις είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα για την υποστήριξη γνωστών και φίλων.
1. Ναι εντάξει δεν εχω προβλημα με αυτο. Αν δεν βρέξεις πισινό ψάρια δεν τρως

2. Η αποδοση εξαρτάται απο τον μισθό που πληρωνει. Ή τουλαχιστον ετσι πρεπει να ειναι αλλιως καποιοι κατα την προσωπικη μου παντα αποψη χαλανε την πιάτσα που δεχονται να δουλευουν μαζι με εργοδοτες που επειδη εχουν βρεθει στην θεση να πληρωνουν εχουν την εντυπωση πως αποκτουν το δικαιωμα να κακομεταχειριζονται τον εργαζομενο . (Έχω δουλέψει μικρός) και δεν αξιζει να κανεις τα στραβα ματια . Κανενα φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν νομιζω πως ειναι οι επιχειρησεις!!!!! Απλα οπως οι επιχειρησεις το παιζουν σκληρες και ζόρικες θα το παίξω και εγω. Ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο ειχε πει πως θα πρέπει να διαλέγετε τις δουλειες που πέρνετε και να μην λετε σε τιποτα "Αστο δεν βαριέσαι.... καλη καρδια" ! Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα δεν θα ερθει να με ριξει στο φιλοτιμο να κατσω παραπανω ωρα απο αυτην που δεν εχουμε συμφωνησει εξαρχης!!!! Οπως ειναι αυτοι αμειλικτοι θα ειμαστε και εμεις.
3. Φυσικα ολα τα παραπανω ισχυουν σε περιπτωση που εισαι ετοιμος να το ψαξεις αρκετα και να τρεξεις για να εχεις παντα επιλογες και να μην σε εκμεταλευεται ο καθε εργοδοτης επειδη νομιζει πως κρεμεσαι απο τα @@ του.
Το τσαμπα και η εκμεταλευση πεθανε κυριοι!!!!!!!