Ξεκινώντας θα πρέπει να έχετε WinXP στο VirtualBox σας.Το πρώτο που θα κάνετε θα είναι να πάτε στο παράθυρο του VirtualBox το οποίο τρέχει τα XP και να πατήσετε Devices και μετά Install guest additions.Όταν θα το πατήσετε αυτό μπορεί να σας εμφανιστεί ένα εικονίδιο που θα λέει αν θέλετε να εγκαταστήσετε το Guest Additions..Άν όχι μην απελπίζεστε..Κλείστε το Virtual XP σας και πατήστε Settings...Μεταβείτε στην καρτέλα CD/DVD-ROM και θα δείτε ότι κάνει mount ένα ISO image ονόματι VBoxGuestAdditions.iso

2ον:Θα ξεκινήσετε το Virtual WinXP σας και στη θέση που εμφανίζεται το CD/DVD θα δείτε το ISO image.Θα κάνετε εγκατάσταση..

και με το τέλος της εγκατάστασης θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση...

Υποθέτωντας ότι η εγκατάσταση έγινε σωστά θα πρέπει να δείτε το σηματάκι του Virtual Box μπάρα εργασιών..

3ον:Αφού τελειώσει και η επανεκκίνηση θα πάτε στο παράθυρο του VirtualWinXP(εκεί που γράφει Machine Devices και Help) και θα επιλέξετε το Devices...θα σας εμφανίσει μία λίστα με επιλογές...θα επιλέξετε το Shared Folders..και θα δείτε κάτι τέτοιο..

στην συνέχεια θα προσθέσετε το πλήρες path του φακέλου...και θα επιλέξετε την επιλογή Make permanent

4ον:Ήρθε η ώρα για τις εργασίες εντός του Virtual WinXP...

5ον:Πάτηστε Νext στον οδηγό που θα εμφανιστεί...

και θα επιλέξετε την επιλογή με την λέξη FTP(no comment)..και θα πατήσετε και εκεί Next

6ον:Θα πατήσετε την επιλογή Browse

και εάν όλα έχουν κυλίσει ομαλά θα δείτε κάτι τέτοιο..

7ον:Αφού διαλέξετε τον σωστό φάκελο(εγώ έχω πολλούς) θα πατήσετε ΟΚ και θα δώσετε ένα όνομα στον σύνδεσμό σας...

Τέλος:Θα ανοίξετε τον φάκελο(σύνδεσμο όπως θέλετε πείτε το) και θα δείτε τα περιεχόμενα του φακέλου σας...

Αυτό ήταν έτσι μπορείτε να έχετε Shared Folders όσους θέλετε...Επειδή είναι το πρώτο μου How-To για ότι έχω κάνει λάθος ενημερώστε με....
Φιλικά ,Tουρνάρης Παύλος(rexes13).Τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ είναι XP μην μπερδεύεστε από το skin.....