Συντονιστής: konnn
UnKnown96 έγραψε:
simosx, όπως είπε και ο migf1 το πρόγραμμα που κάνουμε είναι της πλάκας...
Ίσως αν του ενσοματόναμε γραφικό να το σκεφτόμουν, αλλά με τα bugs που έχει τώρα και με περίπου 115 γραμμές κώδικα δεν αξίζει.
Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
git clone git://github.com/simos/gettext-plural-python-example.git
UnKnown96 έγραψε:Ο κώδικας σου με τόσες αλλαγές που μου έχεις πει, πάει για νέα έκδοση... (πλάκα κάνω)
Σε τι λειτουργικό το δοκίμασες με τόσους compiler κλπ και σου δουλεύει;
Μιλάω από Ubuntu τώρα και το πρόβλημα με το πρόγραμμα σου, παραμένει ενώ το δικό μου, μια χαρά (εκτός απο το γνωστό bug).
migf1 έγραψε:UnKnown96 έγραψε:Ο κώδικας σου με τόσες αλλαγές που μου έχεις πει, πάει για νέα έκδοση... (πλάκα κάνω)
Σε τι λειτουργικό το δοκίμασες με τόσους compiler κλπ και σου δουλεύει;
Μιλάω από Ubuntu τώρα και το πρόβλημα με το πρόγραμμα σου, παραμένει ενώ το δικό μου, μια χαρά (εκτός απο το γνωστό bug).
Το δοκίμασα σε FreeBSD Unix με gcc 4.2.1 σε bourne και cshell και σε windows με djgpp, mingw και pelles-c (το linux μηχάνημά μου τα 'χει φτύσει και το πάω από Κυριακή σε Κυριακή για να το ξανά φτιάξω)
Αν έχεις πολύ πρόσφατη έκδοση του gcc ίσως έχουν καταργήσει τη συμβατότητα με το fflush(stdin) οπότε αυτό είναι το πρόβλημα (και μάλλον αυτό ψυλλιάζομαι).
Όπως και να 'χει, έβαλα ένα preprocessor directive στον κώδικα ώστε όταν γίνεται compile με gcc να μη χρησιμοποιεί την getchar() αλλά να διαβάζει την επιλογή του μενού ως string μέσα στη μεταβλητή inbuf[], μέσα στο switch.
Εδώ είναι ο κώδικας: http://ideone.com/Ce88n (αν δεν σου δουλεύει ούτε τώρα, τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το input buffering με κάι σαν τη συνάρτηση: tcsetattr η οποία είναι linux specific, αλλά δεν νομίζω πως θα χρειαστεί).
Btw, όλες V2 είναι αυτές οι μικρο-αλλαγές.
switch ( tolower( *s_get(inbuf, MAXSLEN_LINEBUF) ) ) // GET USER CHOICE
s_get(inbuf, MAXSLEN_LINEBUF); // GET USER CHOICE
switch ( tolower( *inbuf ) ) // CHECK USER CHOICE
UnKnown96 έγραψε:Ναι θα βάλω link.
Η V1 δεν περιέχει τίποτα παραπάνω από ένα μήνυμα που λέει ότι αφαιρέθηκε
Λιπών πάω να κάνω τις αλλαγές στο αρχικό post δες τες και πες μου αν είναι εντάξει...
Όσο για το δικό μου CL_Calc, στην V3 σκέφτομαι να περάσω έλεγχο και κάτι που δεν είμαι σίγουρος ακόμα...
Όπως και να έχει, πρώτα πρέπει να βρω αντικαταστάτη στο λειτουργικό μου διότι θέλω κάτι που να μπορώ να το χτίσω από την αρχή και να μην βάζει μέσα ένα σορό προ εγκατεστημένες βλακίες... Μάλλον αύριο πρωί - πρωί θα ξεκινήσω εγκατάσταση Gentoo Linux και μετά βλέπουμε και για το CL_Calc...
Α και κάτι άλλο, γιατί δεν περνάς licence της GNU στο πρόγραμμα σου;
UnKnown96 έγραψε:Τελείωσα με το θέμα του λειτουργικού...
Τελικά το Gentoo ήταν αρκέτα δίσκολο να εγκατεστηθεί και δεν το άξιζε κιόλας...
Μετά πήγα με Slackware 13.37 KDE και απογοητεύτηκα όταν ίδα πόσα πολλά bugs είχε η νέα έκδοση.
FreeBSD δεν ξαναβάζω με τίποτα διότι τα Ports τους είναι μην πω τι...
Arch καλά, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να περάσω το KDE.
Μόνο τα Debian είναι σταθερά και μπορείς να βάλεις ότι θες αλλά τα προγράμματα σου θα είναι 10 εκδόσεις πίσω...
Τελικά κατέληξα εκεί που είμουν... OpenSUSE!
Εύκολο, γρήγορο χώρις ένα κάρο βλακίες προγράμματα και έχει το καλίτερο KDE!
Το πρώτινω σε όποιον δεν βολεύεται με τα Kubuntu.
Επείσης να αναφαίρω ότι μιλάω από OpenSUSE 12.1 Milestone 1 και έχω βρει συνολίκα δύο μικρά bugs, τελίως ασύμαντα...
Παρόλα αυτά πριν πάω στην σταθερή έκδοση 11.4 θα ελέξω πρώτα το Slackware 13.37 xfce μήπως είναι καλίτερο.
Τέλως πάντον, αρκετά με τα λειτουργικά...
Αφού τελειώσω θα αρχίσω την V3!