Συντονιστής: konnn

Είναι αναγραμματισμός αλλά το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της κάθε λέξης μένουν το ίδιο ώστε να γίνεται κατανοητή.έγραψε:Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσήτετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.
Ατίπτσυεο ε;

giannosfor έγραψε:Έχω μία ιδέα για άσκηση.Να γραφτεί πρόγραμμα όπου πέρνει ένα κείμενο,συμβολοσειρά ή αρχείο και αλλάζει το κείμενο κάπως έτσι.Είναι αναγραμματισμός αλλά το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της κάθε λέξης μένουν το ίδιο ώστε να γίνεται κατανοητή.έγραψε:Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσήτετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.
Ατίπτσυεο ε;

giannosfor έγραψε:Έχω μία ιδέα για άσκηση.Να γραφτεί πρόγραμμα όπου πέρνει ένα κείμενο,συμβολοσειρά ή αρχείο και αλλάζει το κείμενο κάπως έτσι.Είναι αναγραμματισμός αλλά το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της κάθε λέξης μένουν το ίδιο ώστε να γίνεται κατανοητή.έγραψε:Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσήτετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Ατίπτσυεο ε;

migf1 έγραψε:giannosfor έγραψε:Έχω μία ιδέα για άσκηση.Να γραφτεί πρόγραμμα όπου πέρνει ένα κείμενο,συμβολοσειρά ή αρχείο και αλλάζει το κείμενο κάπως έτσι.Είναι αναγραμματισμός αλλά το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της κάθε λέξης μένουν το ίδιο ώστε να γίνεται κατανοητή.έγραψε:Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσήτετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Ατίπτσυεο ε;
Καλησπέρα, μόλις γύρισα από ολιγοήμερες διακοπές (καλό χειμώνα σε όσους έχουν επιστρέψει επίσης, καλό υπόλοιπο στους υπόλοιπους)
Αυτή την άσκηση την έχω λύσει στο code-golf του stack-exchange: http://codegolf.stackexchange.com/quest ... /3314#3314 (εγώ είμαι εκείνος ο Harry K.)

// -----------------------------------------------------------------------
r( char *s )
{
int m, j, l=strlen(s)-2, i=l;
while (--i>0)
{
j = rand() % l + 1;
m = s[j];
s[j] = s[1];
s[1] = m;
}
}

migf1 έγραψε:...μια συνάρτηση που θα παίρνει σαν όρισμα ένα strings s και θα συγκεντρώνει στην αρχή του s όλα τα σύμφωνα, στο τέλος του όλα τα φωνήεντα, και στη μέση όποιους χαρακτήρες δεν είναι γράμματα. Για ευκολία θεώρησε πως δεν υπάρχουν Ελληνικά γράμματα στο s.