Δημοσιεύτηκε: 23 Ιαν 2010, 21:32
από emmsarris
Αναφορικά μ'εμένα: Όταν πήρα το laptop (499 Ευρώ) είχα επίγνωση του τι έκανα: 1 χρόνος εγγύηση ενώ η Ευρωπαϊκή νομοθεσία προβλέπει 2!!! Υποχρέωση να διατηρήσω τα Windows μέχρι να λήξει η εγγύηση, αφού όλα με windows προεγκατεστημένα έρχονται, και μάλιστα "εγκατεστημένα", αφού τα στοιχεία μου απεστάλησαν από τα Multirama στην Acer, και όταν τον άνοιξα, ήταν ήδη ενεργοποιημένα!!! Αν ήθελα να τα ενεργοποιήσω εγώ, θα έπρεπε να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο, άλλης εταιρείας, που όμως θα ήταν ακριβότερο! Άσε που από τα διαθέσιμα μοντέλα χαμηλού κόστους (<600 Ευρώ) ήταν το μόνο με πλήρη υποστήριξη στο linux! Το άλλο της Toshiba σε κοντινή τιμή καθώς και το άλλο της dell λίγο πιο ακριβό, απ'όσο έψαξα, είχαν προβλήματα είτε με το wireless είτε με την κάρτα γραφικών! Μήνυση δε θα κάνω ούτε γω ούτε κανένας για 60-80-100 ευρώ, αφού θα πληρώσω περισσότερα στους δικηγόρους!
Όσο για το παλικάρι, αυτός με erasmus ήταν! Δεν ήξερε τη νομοθεσία και ήταν άμεση η ανάγκη του να γράφει τις εργασίες του και να επικοινωνεί με τους δικούς του στη χώρα του! Άσε που και να κινούσε διαδικασία, θα έπρεπε να πηγαινοέρχεται για τα δικαστήρια και να πληρώσει πολύ περισσότερα από τα 50 Ευρώ που του χρεώσανε για επανεγκατάσταση λειτουργικού και έλεγχο (εγώ πάλι την κάνω τσάμπα στους φίλους μου).
Τέτοια εκμεταλλεύονται!!!