Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2008, 23:12
από logari81
σε εχω χασει καπου. Τωρα εχεις το 8.10 ή το 8.04;

Παντως εαν καταλαβα καλα το ιδιο προβλημα σου το εκανε και με τους δυο drivers που δοκίμασες, κλειστο και ανοιχτο και μαλιστα και στο 8.04 και στο 8.10. Εγώ θα αρχίζα να υποπτευομαι για καποιο προβλημα hardware.

Πάντως αν θες να δοκιμασεις αλλαγες σε σχεση με τα γραφικα που θα μπορουσαν να επηρεασουν θα αρχιζα με τα παρακατω:

-Απενεργοποιηση Compiz εαν το εχεις εγκατεσημενο
-Απότι θυμαμαι εχεις 64μπιτη εκδοση οποτε θα επρεπε να δοκιμασεις να βαλεις 32μπιτο Ubuntu και μετα να ξαναδοκιμασεις και 64μπιτο και να μας πεις αν το προβλημα παρουσιαζεται και στις δυο εκδοσεις
-Αλλαγη AccelMethod από ΕΧΑ σε ΧΑΑ και αναποδα και δοκιμη διαφορετικων GARTSize στις ρυθμισεις της καρτας στο xorg.conf (θελει restart μετα απο καθε αλλαγη)
-Δοκιμη της τελευταιας εκδοσης fglrx 8.9 του κλειστου οδηγου της καρτας γραφικων που θα τον κατεβασεις απο το site της ΑΤΙ/AMD (δεν δουλευει σε 8.10 μονο για το 8.04)

Οι διαφορες δοκιμες πρεπει να γινονται συστηματικα κι οχι όλες μαζι. Οι δοκιμες που σου προτεινω δεν εχουν σκοπο την λυση του προβληματος αλλα κυριως τον προσδιορισμο της πηγης του.